Buget 2015, DNA. Laura Codruţa Kovesi: În cursul nopţii am primit un mail...

Procurorul-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, a afirmat, vineri, că, în cursul nopții, reprezentanții Ministerului Finanțelor i-au trimis un mail prin care a fost informată că propunerile DNA privind bugetul instituției pe 2015 au fost însușite, urmând a se regăsi în fișa distinctă de buget pentru Direcție.

În cursul nopţii am primit un mail din partea reprezentanţilor Ministerului Finanţelor în care au precizat că propunerile noastre au fost însuşite şi urmează să se regăsească în fişa de buget a Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Aşteptăm să vedem forma finală a proiectului care va fi trimis în Parlament, a declarat Laura Codruța Kovesi, citează Agerpres.

Procurorul-șef al DNA a explicat, joi seară, la B1 TV, situația cu privire la bugetul DNA pe anul 2015, precizând că, în ultimii opt ani, niciodată bugetul DNA nu a fost cenzurat de procurorul general. Kovesi a mai spus că după ce s-a afișat proiectul de buget pe 2015 și nu a regăsit o filă distinctă pentru DNA, abia atunci a reacționat cu o poziție oficială.

BUGET 2015, DNA. Laura Codruța Kovesi l-a acuzat, în direct, la B1 TV, pe Tiberiu Nițu

De asemenea, șefa DNA a declarat că, în urma discuţiilor de joi cu ministrul Bugetului, Darius Vâlcov, şi ministrul Justiţiei, Robert Cazanciuc, a obţinut "promisiunea fermă" că propunerile DNA vor fi avute în vedere la definitivarea proiectului de buget pe anul 2015.

Monica Macovei, atac dur la Victor Ponta, din cauza bugetului alocat DNA în 2015

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel