BUGET DNA. Geoană bate obrazul Guvernului: Ponta, o slăbiciune politică a lui

Invitat la Realitatea, joi seară, Mircea Geoană a vorbit despre bugetul pentru anul 2015 și modul în care guvernul s-a ocupat de această problemă, subliniind situația iscată cu bugetul pentru DNA.

Întrebat cum vede acest proiect de buget, senatorul Mircea Geoană a răspuns:

„Este o formă de precipitare, o formă de slăbiciune care derivă din slăbiciunea politică pe care premierul Ponta o are în acest moment. Nu putem să fugim de această realitate. Și atunci, senzația de improvizație, senzația de făcut pe ultimii metri, senzația că se schimbă tot timpul ceva, o filă, o cifră, o informație, confirmă un mod de lucru care eu am sperat că după votul de la prezidențiale, PSD-ul l-a înțeles”.

Citește și: Geoană aruncă BOMBA. Chestiune de timp până Ponta pierde Guvernul

„În acest moment, sănătatea, educația, justiția... eu nu aș fi așteptat să îmi spună doamna Kovesi de câți bani are nevoie. Eu aș fi pus în fila de buget, eu, cu mâna mea, prim-ministru sau ministru de Finanțe, cine decide, Justiția. Doamna DNA, doamna Kovesi, domnilor de la DNA, dumneavostră sunteți în acest moment într-un efort de a curăța, și de a curăța aerul din politica românească și din corupția gigantică din România. Vă dublez bugetul, nu că le dau 2 lei în plus, dublez bugetul pentru că aveți nevoie de resurse să vă faceți treaba”, este de părere Mircea Geoană.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel