Geoană: Chestiune de timp până Ponta pierde Guvernul

Senatorul Mircea Geoană a fost invitat, joi seara, la Realitatea, unde a vorbit despre schimbările din PSD și despre schimbarea guvernului lui Victor Ponta.

„Este o chestiune de timp până Victor Ponta va pierde conducerea Guvernului, dacă o facem noi și conducem noi jocul cum putem, încă să o facem cu actuala majoritate, putem să punem un premier de la noi. Sunt convins că dl. Iohannis ar accepta un premier, altul decât Ponta, de la PSD”, consideră Mircea Geoană.

Vrea sau nu conducerea PSD

„Eu am câștigat președinția României. Cine poate mai mult, poate și mai puțin. Nu este pentru mine obsesia vieții să fiu președintele PSD-ului sau prim-ministru al României. Pot să îmi fac datoria față de țară în orice poziție. Și acum îmi fac datoria, încercând să contribui cum pot. Dar vă spun încă o dată cu toată seriozitatea, pt colegii mei și pentru milioane de oameni de oameni care ne-au votat: în acest moment, agățarea aceasta disperată de putere a lui Victor Ponta, nu am nimic cu el, dincolo de faptul că m-a dezamăgit profund ca om, nu am nimic, mă uit lucid la tabla de șah. Și spun: Psd-ul poate, în acest moment, astăzi, până la curățenia de Crăciun, pe care trebuie să o facem îna cestaă perioadă, are șansa salvării reputației noastre, revenirii cu un Guvern cu adevărat plin de energie. pentru că ai nevoie să schimbi căpitanul unei echipe atunci când ea a pierdut. Avem ocazia în acestă perioadă să putem veni cu un proiect de țară, care, la limită, să se întâlnească, undeva, și cu proiectul de țară pe care președintele Iohannis îl va propune. Avem șansa să pregătim, în condiții decente, transferul de putere la conducerea partidului către cei care vor fi pregătiți să îl conducă”, a declarat acesta.

Citește și: Geoană dezvăluie o discuție privată: Ponta mi-a cerut ajutorul

„Eu mă uit, în acest moment, ca la un antrenor la mine, Gardiola, varianta românească. Există suficient de multă resursă umană neuzată, care este electoral atractivă. oameni care nu au probleme cu justiția și care pot să asigure conducerea partidului,” a mai spus Mircea Geoană.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel