Buget 2019. Dragnea a anunţat când va fi adoptat

Buget
Buget

Bugetul de stat pe 2019 ar putea fi adoptat în luna ianuarie a anului viitor, a declarat, joi, preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea. 

"În ianuarie, am înţeles. Pentru că a fost acest joc cu CSAT-ul - ia avizul, na avizul. Astăzi, practic, s-a încheiat sesiunea parlamentară în glorie pentru Opoziţie, o mare victorie la moţiunea de cenzură. O să ne consultăm în perioada următoare cu liderii de grupuri parlamentare din Cameră şi Senat, o să vorbesc cu domnul preşedinte Tăriceanu şi să vedem dacă vom convoca o sesiune extraordinară în ianuarie sau nu şi, dacă o vom convoca, cam când să fie", a precizat Dragnea, într-o conferinţă de presă. 

Întrebat dacă ordonanţa cu măsuri fiscal-bugetare are legătură cu bugetul pe anul viitor, Dragnea a spus că majoritatea prevederilor acestui act normativ influenţează "într-o oarecare măsură". "Majoritatea prevederilor din această ordonanţă influenţează bugetul pe anul viitor într-o oarecare măsură. Înainte de adoptarea fiecărui proiect de lege pentru bugetul de stat, fiecare Guvern a adoptat o ordonanţă cu măsuri fiscal-bugetare, mai mare sau mai mică", a menţionat Dragnea. 

Vezi şi: Elena Udrea, pedeapsă suspendată. Eliberată de instanţă

Dragnea - Iohannis, ședință Guvern: Tupeu! Are dreptul să se facă de râs

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel