Budescu. România nu mai e ce-a fost

Foto: frf.ro
Foto: frf.ro

Mijlocaşul echipei naționale, Constantin Budescu, a declarat, joi seara, după victoria echipei noastre în faţa Turciei, că este "evidentă schimbarea pe care a adus-o selecționerul". Astfel, echipa noastră nu mai e ce a fost în "epoca Daum".

Budescu a fost remarcatul partidei amicale cu Turcia, jocul său fiind sclipitor, în unele momente, ridicându-i în picioare pe fanii României din arena de la Cluj.  El crede că România a jucat un fotbal plăcut în victoria cu 2-0 obținută în amicalul de joi seara.

"E foarte frumos când lumea vine la meci și pleacă mulțumită. Sper să vină în continuare, iar noi să facem același lucru la fiecare meci și să obținem rezultatele așteptate. Se vede schimbarea la echipa națională. România a jucat un fotbal plăcut în seara asta. Sper să nu ne oprim aici pentru că nu am realizat nimic. E o atmosferă mult mai relaxată la națională acum, toți venim cu plăcere la antrenamente, iar astea sunt meritele lui Cosmin Contra. El s-a lăsat de fotbal de puțin timp, e mai apropiat de vârsta noastră și ne înțelegem mult mai bine. Toți suntem frustrați că nu jucăm în barajul de calificare, dar acum este un nou început la echipa națională. Trebuie să o luăm pas cu pas în noua campanie, iar la final să ne calificăm la EURO 2020", a spus mijlocașul la postul Pro X, citat de Agerpes.

Budescu s-a arătat onorat să joace împotriva unei echipe antrenate de Mircea Lucescu. "A fost ceva unic să jucăm împotriva lui Mircea Lucescu, îi urez multă baftă în continuare. Lucescu este cel mai mare antrenor român, nu în fiecare zi ai ocazia să joci împotriva dânsului", a adăugat Budescu

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel