EXCLUSIV  Budăi, răspuns după ce a zis Cîțu că PSD vrea să scoată România din UE

Marius Budăi, deputat al Partidului Social Democrat, a comentat, în exclusivitate pentru DC News, declarația premierului Florin Cîțu potrivit căreia PSD ar vrea să scoată România din Uniunea Europeană.

Deputatul Marius Budăi a vorbit, în exclusivitate pentru DC News, despre comentariile prim-ministrului Florin Cîțu privitoare la faptul că PSD ar vrea să scoată România din Uniunea Europeană (vezi mai multe AICI):

Este o declarație iresponsabilă a premierului, la fel cum sunt toate de când este în funcție, indiferent că este premier ori ministru. Cred că ar trebui să se preocupe mai mult de soarta românilor, de soarta minerilor din Valea Jiului, să le găsească soluții. Auzim doar atât: Nu se poate. ... Atât s-a putut. ... Nu am bani. Este doar o declarație politică fără niciun fundament“, a precizat deputatul Partidului Social Democrat.

Cîţu a afirmat că amendamentele depuse de PSD la buget au un impact bugetar de aproape 6% din PIB şi a susţinut că social-democraţii vor să scoată România din UE



"Am primit lista amendamentelor care au fost depuse şi de la PSD. Impactul bugetar este de aproape 6% din PIB. Aceasta ar însemna să mergem cu deficitul la 13% din PIB aproape. M-am uitat la sursa de finanţare şi fără niciun fel de surpriză vedem exact ce vrea să facă PSD cu România, vrea să o scoată din UE. Adică sursa de finanţare reprezintă contribuţia României la UE. Pentru cei care nu ştiu, la Ministerul de Finanţe, la acţiuni generale, plătim contribuţia la UE. De acolo vrea să ia PSD banii, să ne lase fără contribuţii la UE, ca să ne scoată din UE. Astea sunt amendamentele PSD", a spus Cîţu, înainte de şedinţa Biroului Executiv al PNL.

VEZI ȘI: Cîțu: Nu voi permite vreo mineriadă în mandatul meu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel