Budăi, PROVOCAT de Tudor Barbu. Ce ar fi făcut dacă era Ceaușescu. "Da, bă, ăsta DICTATOR! Dragi tovarăși..."

Fostul ministru Marius Budăi a fost provocat de Tudor Barbu la un joc de imaginație. Iată ce ar fi făcut dacă era Ceaușescu. 

Tudor Barbu l-a provocat pe ministrul Marius Budăi la un exercițiu de imaginație, punându-l să se gândească la o măsură pe care ar fi luat-o dacă era Ceaușescu, în vremurile pe care le trăim acum. 

"Fii atent Marius, cu sinceritate și cu bărbație, dacă erai decidentul dictatorial al României, nu ministru de la PSD... bă, ce spuneai tu ca Ceaușescu? "Dragi tovarăși... măsura de redresare economică a țării"... care era domnule Budăi? Dar una singură vreau să alegi, pe care ți-o asumai și românii toți, 20 de milioane, o aplicau cu Guvern, cu Parlament în minutul unu. Să zică: Da, bă, ăsta dictator! Așa ne trebuie unul", i-a spus Tudor Barbu lui Mariu Budăi, în direct la B1 TV. 

"Acum vă spun, cu mâna pe inimă, aș fi capitalizat mai mult CEC-ul, EximBank-ul, aș fi întărit industria, aș fi încurajat producătorul român, cu tot ceea ce înseamnă el, cu infuzie de capital fără număr și de aici am fi avut foarte multe rezultate foarte bune", a răspuns fostul ministru Marius Budăi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel