EXCLUSIV  Bucureştiul, plin de gropi. Ioana Constantin: Începi să ai o relație cu ele... Aş fi uimită să văd că au fost astupate

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Jurnalistul Val Vâlcu a atras atenţia asupra indolenţei cu care administraţia Bucureştiului tratează problema gropilor care au apărut pe mare parte din străzile Capitalei după iarna care a trecut. 

„Mergem cu maşina prin oraş, prindem 50 la oră pe un bulevard din ăsta larg şi brusc, parşiv, apare o groapă. Micuţă, cât să-ţi rupă planetara. După aia iar asfaltul lin, iar o groapă. Cât de îngălat să fii, cât de nepăsător... chiar nesimţit, încât să nu iei o roabă cu asfalt, tu, Nicuşor Dan, să mai iei şi doi muncitori şi să astupi acele gropi provizoriu, până când se vor face mari lucrări.

Tehnic există posibilitatea asta de cârpire. În SUA, pe autostrăzi, se toarnă asfalt unde sunt gropi”, a atras atenţia Val Vâlcu într-un dialog la DC News TV cu Ioana Constantin.

"Observ şi eu tot felul de gropi... au un istoric, începi să ai o relaţie cu acele gropi. Aş fi chiar uimită să văd că au fost astupate într-o dimineaţă. Unele dintre ele sunt chiar aproape de Primăria Sector 1. Noi spunem cârpire, popular, dar asta se întâmplă peste tot în lume şi în trecut se întâmpla şi în Bucureşti. Când ne-am oprit cu acest subiect? Adică aşteptăm ce? Să asfaltăm tot oraşul din nou?", a punctat şi Ioana Constantin (PMP). 

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel