EXCLUSIV  Bucureştiul lui Nicușor Dan, plin de gropi. Ciuvică: E ca pe vremea lui Halaicu / Chirieac: Nici nu-mi pasă de planetara care s-a îndoit

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Mugur Ciuvică şi Bogdan Chirieac au polemizat pe seama sumedeniei de gropi care au răsărit pe străzile Capitalei după iarna care a trecut. 

Mugur Ciuvică l-a întrebat, ironic, pe Bogdan Chirieac ce face cu Nicuşor Dan, primarul general al Capitalei, în cazul de faţă când stăzile arată ca după bombardament. 

„Situaţia e ca pe vremea lui Halaicu. În fiecare primăvară mergeai pe străzile din Bucureşti ca prin tranşee. Ceva de groază. Se apropie de situaţia aia Bucureştiul. Ce faceţi cu omul dumneavoastră, cu Nicuşor Dan?”, l-a întrebat Ciuvică pe Chirieac.

„Bucuria de a-l avea pe Nicuşor Dan primar general şi pe doamna Armand Clotilde la Primăria Sectorului 1 este atât de mare, încât privesc cu bucurie la aceste gropi şi nici nu-mi pasă de planetara care s-a îndoit într-o astfel de groapă. De altfel nu sunt singurul. Faptul că am învins ciuma roşie ne face să dorim şi mai multe gropi, pentru ca pesediştii să-şi rupă maşinile în ele. Deci nu mă clintiţi cu nimic, iar oamenii ăştia fac extraordinar ceea ce fac. (...) Şi să nu mai încercaţi să întindeţi tot felul de capcane din astea cum că ar fi gropi în Bucureşti. Sunt fiindcă nu a făcut nimic PSD-ul vreme de 50 de ani”, a răspuns Bogdan Chirieac.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel