EXCLUSIV  București. Poliția - șofer, BĂTAIE și spray lacrimogen, în trafic pe Șoseaua Chitilei VIDEO

D.C. / 18 oct 2018 / 11:56 Salveaza PDF Comentarii
Poliție  - șofer, bătaie în trafic
Descriere foto: Poliție - șofer, bătaie în trafic

București. Poliția - șofer, BĂTAIE și spray lacrimogen, în trafic pe Șoseaua Chitilei VIDEO Bătaie între polițiști și un șofer în București. 

București. Poliția - șofer, BĂTAIE și spray lacrimogen, în trafic pe Șoseaua Chitilei VIDEO Bătaia a fost filmată la intersecția Bulevardului Laminorului cu Șoseaua Chitila. Un bărbat, cunoscut de oamenii din zonă, șofer, a fost luat cu forța din mașină de polițiști. 

Poliția l-a oprit și, în timpul intervenției, a folosit chiar și spray lacrimogen. 

 

”Nea Costică” este strigat șoferul de către oamenii din zonă. El opune rezistență, nu dorește să coboare din mașină, moment în care polițiștii îi dau cu spray lacrimogen. Oamenii din zonă îl roagă să coboare din mașină. În cele din urmă, șoferul coboară din mașină, iar, în momentul în care polițiștii îl întreabă dacă are obiecte ascuțite asupra lui, îi invită să-l controleze, în timp ce pare a vrea să-și dea jos pantalonii. 

 

Polițiștii vor să-l încătușeze, iar șoferul iar opune rezistență, moment în care-l culcă la pământ. Soția strigă ”măi, animalule”. Polițiștii îi transmit să se supună pentru a nu avea de suferit. 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22