Bucureşti - New Delhi, zbor direct. Tăriceanu, discuții

avion
Descriere foto: avion

Restabilirea unui zbor direct între Bucureşti şi New Delhi a fost pe agenda discuţiilor care au avut loc cu prilejul primirii de către preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a ambasadorului Republicii India în România, Thanglura Darlong, aflat în vizită de prezentare.

Preşedintele Senatului a transmis ambasadorului indian felicitări pentru numirea în funcţie, urându-i succes în îndeplinirea misiunii sale, a informat un comunicat al Senatului.

În cadrul discuţiilor, Călin Popescu-Tăriceanu a subliniat importanţa schimburilor de vizite la nivel înalt, precum şi la toate nivelurile de reprezentare parlamentară şi schimburile de delegaţii în domeniile economic, cultural, tehnico-ştiinţific şi universitar. El a exprimat interesul pentru restabilirea unui zbor direct între Bucureşti şi New Delhi, pentru a dinamiza schimburile comerciale şi turismul în ambele sensuri, a informat sursa citată.

De asemenea, preşedintele Senatului a transmis satisfacţia cu privire la prezenţa investiţiilor indiene în România şi dorinţa ca interacţiunea şi cunoaşterea reciprocă între comunităţile de afaceri să sporească cu scopul de a valorifica gradul de complementaritate existent între cele două economii.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24