Bucureşti - New Delhi, zbor direct. Tăriceanu, discuții

avion
avion

Restabilirea unui zbor direct între Bucureşti şi New Delhi a fost pe agenda discuţiilor care au avut loc cu prilejul primirii de către preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a ambasadorului Republicii India în România, Thanglura Darlong, aflat în vizită de prezentare.

Preşedintele Senatului a transmis ambasadorului indian felicitări pentru numirea în funcţie, urându-i succes în îndeplinirea misiunii sale, a informat un comunicat al Senatului.

În cadrul discuţiilor, Călin Popescu-Tăriceanu a subliniat importanţa schimburilor de vizite la nivel înalt, precum şi la toate nivelurile de reprezentare parlamentară şi schimburile de delegaţii în domeniile economic, cultural, tehnico-ştiinţific şi universitar. El a exprimat interesul pentru restabilirea unui zbor direct între Bucureşti şi New Delhi, pentru a dinamiza schimburile comerciale şi turismul în ambele sensuri, a informat sursa citată.

De asemenea, preşedintele Senatului a transmis satisfacţia cu privire la prezenţa investiţiilor indiene în România şi dorinţa ca interacţiunea şi cunoaşterea reciprocă între comunităţile de afaceri să sporească cu scopul de a valorifica gradul de complementaritate existent între cele două economii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel