Bucureşti, asfaltare. Două artere intră în reparaţii

asfaltare
asfaltare

Lucrări de reparaţii în carosabil pe două artere intens circulate ale Capitalei: şoseaua Bucureşti- Ploieşti şi Calea Vitan.

Primăria Municipiului Bucureşti, prin Administraţia Străzilor, derulează în prezent lucrări de reparaţii curente în carosabil pe două artere intens circulate ale Capitalei, şoseaua Bucureşti-Ploieşti şi Calea Vitan. Acestea lucrări constau în frezarea carosabilului, urmate de lucrări de aşternere mixtura asfaltică. Astfel, pe DN1 Bucureşti-Ploieşti, pe tronsonul Fântâna Mioriţa - strada Elenă Văcărescu, s-au executat lucrări de frezare în nopţile de 2-3 octombrie şi 3-4 octombrie, iar în noaptea de 4-5 octombrie s-a asfaltat întreaga zonă frezată.

Lucrările de frezare a carosabilului de pe şoseaua Bucureşti-Ploieşti vor continua şi în cursul nopţilor de 5-6 octombrie şi 6-7 octombrie, pe tronsonul cuprins între Podul Băneasa şi Pasajul Presei Libere, iar în cursul zilei de 7 octombrie se vor realiza lucrări de aşternere mixtura asfaltică pe această porţiune de drum. De asemenea, tot în cursul nopţilor de 5-6 octombrie şi 6-7 octombrie, au loc lucrări de frezare a carosabilului pe şoseaua Calea Vitan, pe tronsonul cuprins între Supermarket Auchan şi şoseaua Mihai Bravu, precum şi lucrări de aşternere mixtura asfaltică pe această arteră, pe tronsonul cuprins între Supermarket Auchan şi Splaiul Unirii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel