Bucureşti, apă caldă, căldură. Firea: Le garantez bucureştenilor

Marţi, Gabriela Firea a dat asigurări că nu se pune problema întreruperii furnizării apei calde pe tot parcursul anului şi a căldurii pe perioada sezonului rece. De asemenea, a precizat că cei care vor mai face afirmaţii contrare vor fi acţionaţi în instanţă.

"Ştim ce discutăm şi ce facem la Primăria Generală şi le garantez tuturor bucureştenilor că nu se pune problema să se întrerupă furnizarea de apă caldă pe tot parcursul anului şi de căldură pe perioada sezonului rece. Cine mai face astfel de afirmaţii pe viitor ne vom rezerva şi noi dreptul să ne apărăm în instanţă, pentru că nu putem să stăm nepăsători să vedem cum vine câte cineva şi ce interese are şi să dea verdicte", a susţinut Firea, la conferinţa 'Marile proiecte de investiţii strategice care pot dezvolta România', eveniment ce se desfăşoară la Palatul Parlamentului.

"Suntem foarte avansaţi cu raportul auditoriului, pentru că RADET-ul este în insolvenţă ca şi ELCEN-ul. Acest raport de redresare va arăta o companie viabilă", a precizat edilul general.

Firea a menţionat că, în paralel, Primăria Capitalei a înfiinţat o companie municipală care va achiziţiona centrale de cogenerare pentru a asigura apă caldă şi căldură din surse proprii, în cazul în care fuziunea dintre ELCEN şi RADET nu se va mai realiza.  

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel