Bucureşti, combatere ţânţari. Primăria, acţiune în toate sectoarele

tratament combatere tantari
tratament combatere tantari

Primăria Municipiului Bucureşti anunţă demararea celei de-a 11-a etape de combatere a ţânţarilor din acest sezon.

Primăria Municipiului Bucureşti anunţă că în această seară, începând cu ora 22.00, va fi demarat cel de-al 11- lea tratament de combatere a ţânţarilor, care va fi aplicat în toate cele şase sectoare ale Capitalei, pe aliniamente stradale, spaţii verzi, scuaruri, unităţi militare, în curţile spitalelor, precum şi în zonele cu vegetaţie abundentă. 

Se va acţiona cu un număr total de 12 utilaje de mare capacitate în sistem ULV (ceaţă caldă şi rece) şi un număr de 24 de operatori, informează PMB, prin intermediul unui comunicat. Cantitatea de substanţă estimată a se folosi este de minim 120 litri. Substanţa folosită este K'Othrine Profi EC 250, aceasta fiind biodegradabilă şi neavând efecte adverse asupra mediului înconjurător şi asupra organismului uman, a precizat aceeaşi sursă. 

Au fost prevăzute a se efectua 12 tratamente

Timpul de acţiune este de cel mult 24 de ore în condiţii de căldură şi umiditate normală. Intervalul orar de desfăşurare a acţiunii este 22.00 - 5.00, efectuarea tratamentului fiind condiţionată de evoluţia fenomenelor meteorologice. Potrivit Programului Unitar de Igienizare, aprobat prin H.C.G.M.B. nr. 5/2018, în acest an în municipiul Bucureşti au fost prevăzute a se efectua 12 tratamente de dezinsecţie - combatere ţânţari, faţă de şase tratamente/an câte s-au realizat în anii precedenţi. 

De asemenea, Primăria Municipiului Bucureşti a pus la dispoziţie o line TelVerde 0800800868, unde locuitorii Capitalei pot transmite, 24/24h, sesizări cu privire la zonele unde sunt identificate infestări cu ţânţari. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel