Bucureștenii, invitați la târgul de Crăciun „West Side Christmas” din Parcul Drumul Taberei. Startul se dă pe 25 noiembrie

Bucureștenii, invitați la târgul de Crăciun „West Side Christmas” din Parcul Drumul Taberei. Sursa - pixabay.com
Bucureștenii, invitați la târgul de Crăciun „West Side Christmas” din Parcul Drumul Taberei. Sursa - pixabay.com

Și în acest an continuă tradiția Târgului de Crăciun ”West Side Christmas”, eveniment ajuns la a doua ediție. 

Acesta va fi organizat în Parcul Drumul Taberei de UNTOLD Universe, creatorul celebrelor festivaluri Neversea și UNTOLD, în parteneriat cu Primăria Sectorului 6. Organizatorii și-au propus să transforme locul în cel mai mare parc tematic de Crăciun din Capitală.

Parcul Drumul Taberei va fi centrul distracției în perioada Sărbătorilor de Iarnă. Un loc de poveste, unde vizitatorii vor avea parte de momente unice, trăite alături de prieteni și familie.

„West Side Christmas” își va deschide porțile pe 25 noiembrie, într-o feerie de lumini, și va oferi prima experiență din România ce unește magia de festival cu spiritul Crăciunului. Astfel că parcul tematic din Drumul Taberei va deveni cel mai îndrăgit și vizitat loc dedicat sărbătorilor, din țară.

Până pe 27 decembrie, organizatorii UNTOLD pregătesc workshop-uri și ateliere pentru copii și adulți, spectacole de lumini, activități și experiențe magice, în premieră pentru București. Toate 
acestea vor avea loc pe întreaga suprafață a cuvei lacului secat.

Proiectul este organizat de grupul UNTOLD Universe și este finanțat în totalitate din fonduri private, în baza unui contract de închiriere de spațiu, semnat cu Primăria Sectorului 6.

Accesul va fi gratuit, iar programul și atracțiile celui mai mare eveniment organizat de Crăciun vor fi anunțate în perioada următoare.

 

Vezi și:

 

Târg de Crăciun București 2022. Nicușor Dan anunță că deschide Piața Constituției

 

Primarul Nicușor Dan a anunțat cum, unde și când va fi organizat Târgul de Crăciun de anul acesta, din București.

”În premieră, Primăria Capitalei deschide Piața Constituției operatorilor privați, pentru a putea organiza Târgul de Crăciun 2022. Invit toate companiile care vor să se implice în organizarea acestui eveniment - devenit o tradiție a Capitalei - să contribuie la transformarea Bucureștiului într-o destinație preferată a turiștilor, a copiilor și a tuturor celor care se bucură de sărbătorile de iarnă. Astfel, pentru organizarea târgului, cei interesați să devină partenerii acestui demers se pot înscrie până la data de 24 octombrie 2022” a anunțat primarul Capitalei, Nicușor Dan, pe Facebook. 

Târgul de Crăciun din Piața Constituției urmează să aibă loc între 30 noiembrie și 26 decembrie 2022. 

Organizarea Târgului de Crăciun din 2021 a lăsat amintiri neplăcute însă. Internauții au reacționat destul de dur: ”Anul trecut era 7 lei intrarea, anul ăsta nu uitați să o indexați conform inflației!! Aaaaa, și fără luminițe vă rog, să fim mai pe economie așa...”, ”Să nu uiți de taxa de intrare! Anul acesta să fie 50 de lei/ persoană”. Citește mai multe AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel