Bucureştean, amendă URIAŞĂ. Comportament ŞOCANT într-o staţie de tramvai

imagine ilustrativă
imagine ilustrativă

Un bărbat din Capitală a fost amendat cu o sumă uriaşă după ce a făcut mai multe gesturi şocante într-o staţie de tramvai, chiar în plină pandemie COVID-19. 

Un bărbat aflat într-o staţie de tramvai din Capitală a fost amendat cu 11.500 de lei pentru încălcarea normelor de convieţuire socială şi a prevederilor Ordonanţelor militare, după ce a scuipat şi înjurat trecătorii, iar ulterior a devenit agresiv cu forţele de ordine care au sosit la faţa locului, scrie Agerpres. 

"Ieri (n.r. - miercuri), în jurul orei 19,30, un echipaj mixt, format din poliţişti ai Secţiei 7 şi jandarm, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a fost sesizat de către un cetăţean cu privire la faptul că un bărbat cu comportament agresiv a scuipat trecătorii şi îi înjură. Bărbatul indicat se afla în staţia de tramvai, iar la momentul în care a observat echipajul a devenit recalcitrant şi a adresat, în continuare, injurii, fapt ce a impus imobilizarea sa şi conducerea la secţia de poliţie", informează un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB). 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel