București, polei pe trotuare. Zeci de oameni, de urgență la spital

Dezastru în București după ce trotuarele s-au transformat în adevărate patinoare. Zăpada și gheața au făcut deja zeci de victime.

La Spitalul Universitar de Urgență a crescut numărul de oameni care au venit să ceară ajutorul după ce s-au ales cu fracturi. 

Medicii atrag atenţia că, în cazul persoanelor in vârstă, fracturile pot duce la complicații şi, din această cauză, se prelungește și perioada de refacere.

Vremea se va încălzi

Meteorolgii vin cu vești bune. Sâmbătă, vremea va continua să se încălzească, astfel că va deveni uşor mai caldă decât în mod normal pentru această dată. Maximele termice vor fi cuprinse între 1 şi 9 grade, iar minimele se vor încadra în general între 0 şi 5 grade. În vestul, nord-vestul şi centrul ţării cerul va fi mai mult noros şi, mai ales în cursul zilei, pe arii extinse vor cădea precipitaţii mixte la munte şi predominant sub formă de ploaie în rest. În Banat şi Crişana izolat se vor cumula cantităţi de peste 15 l/mp. În celelalte regiuni, înnorările vor fi temporare şi se vor semnala izolat ploi slabe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel