București, Internet GRATUIT în tramvai

Uzina de Reparaţii "Atelierele Centrale" (URAC), din cadrul Regiei Autonome de Transport Bucureşti, şi-ar dori să construiască tramvaie mai spaţioase şi să ofere călătorilor Internet wireless.

În Capitală circulă zilnic 280 de tramvaie. Unele au fost construite acum 40 de ani, iar cele mai multe au o vechime de peste 20 de ani. La URAC sunt aduse zilnic tramvaie pentru a fi reparate. Unele sunt scoase din circulaţie şi aduse aici pentru că au nevoie de intervenţii minore, altele sunt refăcute aproape în totalitate.

Cei de la URAC au şi o propunere de tramvai pe care au prezentat-o primăriei. "Este un model Bucur LF (low floor), cu o capacitate de 320 de locuri (modelele vechi au 230 de locuri - n.r.), cu 80% podea coborâtă, 4 uşi la nivelul peronului şi cu 5 tronsoane. Va avea şi internet wireless pentru călători", a declarat ing. Gheorghe Cazan, directorul URAC. Dacă Municipalitatea le va da bani, angajaţii uzinei se vor apuca de lucru, iar până la sfârşitul anului ar putea apărea acest tramvai pe străzi, scrie B365.

Anul trecut au fost modernizate 24 de tramvaie, modificarea principală fiind aceea că au coborât podeaua, ca să fie accesibilă persoanelor cu dizabilităţi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel