Bruxelles, îmbrăcat în culorile României, de 1 Decembrie - video

Steagul României
Steagul României

Pe Arcul de Triumf din parcul Cinquantenaire, monument simbolic din inima Cartierului European al Bruxelles-ului, a fost proiectat un show 3D videomapping în culorile tricolorului cu ocazia sărbătoririi Zilei Naționale a României și a 100 de ani de la Marea Unire.

Evenimentul a fost organizat de Reprezentanţa Permanentă a României la UE, în colaborare cu ambasada României în Belgia, cu sprijinul Primăriei Municipiului Bucureşti şi a Creart, precizează textul citat.

Cu acest prilej ambasadorul României la UE, Luminiţa Odobescu, a mulţumit tuturor instituţiilor române şi belgiene care şi-au dat sprijinul pentru realizarea acestui "proiect de suflet dedicat comunităţii româneşti şi publicului internaţional" de la Bruxelles.

"Este emoţionant să împărtăşesc acest eveniment alături de ei, în ziua în care România modernă împlineşte 100 de ani, cu exact o lună înainte de momentul în care ţara noastră va prelua pentru prima oară preşedinţia Consiliului UE. Astăzi, Bruxellesul, centrul instituţiilor europene, este cel mai potrivit loc unde să fie proiectat tricolorul României", a declarat Luminiţa Odobescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel