Bruno și Vincent, primii homosexuali care se vor căsători în Franța

bruno vincent
bruno vincent

Miercuri este programată prima căsătorie între homosexuali în Franța, la o lună după legalizarea acestui tip de căsătorie în Hexagon, relatează AFP, potrivit Mediafax

Evenimentul va fi oficiat în sala de reuniuni a Primăriei Monpellier de către Helen Mandroux, primarul din Montpellier, iar printre cei care vor participa la căsătorie se va afla și miniștrii pentru Drepturile femeii Najat Vallaud-Belkacem și delegat pentru Familie Dominique Bertinotti.

La căsătoria lui Vincent Autin, în vârstă de 40 de ani, cu Bruno Boileau, de 30 de ani, vor fi prezenți aproximativ 200 de apropiați ai cuplului, aproximativ 300 de invitați (politicieni, asociații) și aproximativ 130 de jurnaliști acreditați.

Deși Franța a devenit cel de-al 14-lea stat din lume ce a legalizat căsătoriile între homosexuali, nu toți francezii sunt de acord cu această reformă în societate. Duminică, într-o ultimă demonstrație de forță, între 150.000 - potrivit poliției - și peste un milion de persoane - potrivit organizatorilor - au manifestat la Paris împotriva căsătoriilor gay.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel