Britney Spears, însărcinată cu cel de-al treilea copil: "Nu trebuie să păstrăm această durere ca pe un secret"

Sursa foto: Facebook Britney Spears
Sursa foto: Facebook Britney Spears

La cinci luni după ce a fost eliberată de sub tutela tatălui ei, Britney Spears a anunţat că este însărcinată cu cel de-al treilea copil.

"Am facut un test de sarcină... Ei bine... Aştept un bebeluş", a scris ea pe Instagram, canalul ei de comunicare preferat în timpul celor 13 ani de tutelă exercitaţi în principal de tatăl ei, Jamie Spears.

Cântăreaţa a afirmat că va ieşi mai puţin din casă pentru a evita ca paparazzi să încerce să obţină o "fotografie pentru bani" cu ea însărcinată. Pe Instagram, ea a menţionat chiar şi posibilitatea de a fi însărcinată cu gemeni şi îl numeşte pe logodnicul ei Sam Asghari - un antrenor în vârstă de 28 de ani, pe care l-a întâlnit în 2016 pe platoul de filmare al unui videoclip - "soţul meu", scrie Agerpres.

Britney a continuat să se plângă că a fost deprimată ultima dată când a fost însărcinată şi că nu a primit sprijinul necesar.

"Nu trebuie să păstrăm această durere ca pe un secret"

"Femeile nu vorbeau despre asta atunci. Unii oameni considerau periculos dacă o femeie se plângea în acest fel cu un copil înăuntrul ei. Însă acum femeile vorbesc despre asta în fiecare zi. Mulţumesc lui Iisus, nu trebuie să păstrăm această durere ca pe un secrett", a scris ea, adăugând că plănuieşte să facă yoga zilnic pentru a-şi menţine corpul şi mintea viguroase.

"Răspândind multă bucurie şi dragoste", a scris Britney la finalul postării.

Un tribunal din Los Angeles a decis pe 12 noiembrie să-i redea cântăreţei controlul asupra vieţii sale personale, punând capăt tutelei exercitate de tatăl său, pe care vedeta a descris-o ca fiind "abuzivă".

La sfârşitul lunii iunie, Britney Spears a declarat în instanţă că a fost "traumatizată" de tutela ei. După cum a explicat ea atunci, cei care deţineau tutela i-au respins cererea de a-şi scoate steriletul pentru a putea avea un alt copil. Cântăreaţa, care a împlinit 40 de ani pe 2 decembrie, este mama a doi băieţi adolescenţi, iar fostul ei soţ Kevin Federline deţine custodia acestora.

Britney Spears și-a dorit să preia controlul asupra vieţii sale personale

Cântăreaţa obţinuse deja câştig de cauză după ce tribunalul îl suspendase pe tatăl său, Jamie Spears, din rolul de tutore, lucru pe care ea îl reclamase de mai multe luni. Însă ea cerea în primul rând dreptul de a prelua controlul asupra vieţii sale personale şi anularea dreptului de tutelă deţinut din 2008 de tatăl său, care invocase tulburările psihologice manifestate de fiica sa.

Britney Spears este susţinută de mai mulţi ani în eforturile sale de 'o armată' de fani care reclamau 'eliberarea' idolului lor şi care se reunesc în mod regulat în faţa tribunalului din Los Angeles în zilele de deliberare, potrivit Agerpres. Cântăreaţa dorea să se emancipeze de sub tutelă pentru a se putea căsători cu iubitul său, Sam Asghari, pe care l-a întâlnit în 2016 pentru filmarea clipului piesei sale 'Slumber Party'.

Prinţesa pop are peste 100 de milioane de albume vândute în întreaga lume şi ocupă locul 8 în clasamentul Billboard al celor mai vânduţi artişti ai deceniului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel