Britney Spears, anunţ despre revenirea pe scenă după scandalul cu tatăl său

Foto: Gezer Amorim - Pexels
Foto: Gezer Amorim - Pexels

Cântăreaţa Britney Spears a făcut un anunţ legat de o revenire a sa pe scenă.

Britney Spears a dat asigurări, într-un lung mesaj publicat sâmbătă seara pe Instagram, că nu va mai cânta pe scenă atât timp cât se va afla sub tutela tatălui său, relatează AFP şi DPA.

Nu voi mai concerta pe scenă în viitorul apropiat, atât timp cât tatăl meu decide ce port, ce spun, ce fac, ce gândesc, a scris regina muzicii pop în mesajul său.

Am făcut asta 13 ani... Prefer să distribui videoclipuri din sufrageria mea, da, decât de pe scena din Vegas, a adăugat ea.

Şi nu, nu mă voi mai machia strident şi nici nu voi mai încerca din răsputeri să fac faţă pe scenă, ani la rând, cu remixurile pieselor mele şi să nu fiu capabilă să fac o treabă adevărată, implorând să fiu lăsată să-mi prezint muzica nouă, în spectacolul meu, pentru fanii mei... aşa că renunţ!, a continuat Spears.

Interpreta unor piese precum Toxic şi Baby One More Time s-a angajat într-o luptă juridică pentru ridicarea tutelei care i-a fost impusă în 2008, după o serie de derapaje ultra mediatizate. Acest regim este administrat în principal de tatăl său, Jamie Spears.

Această tutelă mi-a ucis visurile, a scris ea în mesajul publicat pe Instagram.

Declarându-se traumatizată şi deprimată, Britney Spears, în vârstă de 39 de ani, a făcut mărturii explozive, la 23 iunie, la un tribunal din Los Angeles, unde a detaliat controlul exercitat asupra vieţii sale, a relaţiilor de prietenie, a finanţelor şi chiar a metodelor contraceptive utilizate.

Ea a continuat, totuşi, să lucreze, producând trei albume în ultimii treisprezece ani şi cântând regulat pe scena din Las Vegas, unde a avut rezidenţa artistică, o experienţă căreia i-a pus capăt brusc în 2019.

Aproximativ în aceeaşi perioadă a debutat mişcarea #FreeBritney, orchestrată pe străzi şi pe reţelele sociale de o armată de fani care o susţin în lupta ei, notează AFP.

Vedeta pop a înregistrat prima sa victorie, miercuri, după ce un judecător i-a permis să îşi aleagă propriul avocat pentru a se apăra în acest proces.

Interesul faţă de saga referitoare la bătălia juridică şi starea psihică a lui Britney Spears a fost reaprins recent de lansarea unui documentar, Framing Britney Spears, ce explorează deteriorarea sănătăţii sale mintale şi modul în care este tratată, uneori dur, de unele media.

În mesajul său, cântăreaţa a dezvăluit că nu i-a plăcut felul în care documentarul a adus din nou în prim-plan momente umilitoare din trecut, adăugând că a trecut mult timp de când am trecut peste asta, transmite Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel