Britanicii au jucat fotbal pe autostradă, în semn de protest față de prețurile la combustibil/ video

Câțiva protestatari au jucat fotbal pe autostrada M4, în timpul protestului la adresa prețurilor ridicate la combustibil.

Aceștia pot fi văzuți jucând fotbal pe o autostradă părăsită, în timp ce protestatarii, de pe sensul opus au blocat M4, potrivit Daily Mail.

Blocajele rutiere au oprit mai multe părți ale autostrăzii M4, în timp ce protestatarii vizează autostrăzile într-o demonstrație pentru prețurile ridicate ale combustibilului.

Convoaiele lente de protestatari care militau împotriva prețurilor mari ale combustibilului au forțat autostrăzile și drumurile principale să se oprească, manifestanții promițând să continue acțiunile până când guvernul va aborda criza în mod eficient.

Sute de camioane, mașini și tractoare din Anglia, Țara Galilor și Scoția au creat luni blocaje masive, provocând întârzieri pentru mii de participanți la trafic.

Douăsprezece persoane au fost arestate sub suspiciunea de infracțiuni la ordinea publică, după ce un protest a închis podul Prince of Wales.

Un bărbat a fost arestat și în Devon. În alte locuri, poliția a mai spus că va lua măsuri împotriva protestatarilor care i-au pus în pericol pe ceilalți participanți la trafic sau care au comis alte infracțiuni, cum ar fi folosirea telefoanelor mobile în timpul conducerii.

Autostrăzile din zona Bristol, Devon, Cornwall, sudul Țării Galilor, Essex, Yorkshire și Lincolnshire au fost printre cele afectate. Două tractoare au provocat cozi lungi în Aberdeen, conducând încet unul lângă altul de-a lungul A92 spre nord.

Poliția din West Yorkshire a folosit o capcană cu țepi „stinger” pe autostrada M62 pentru a împiedica șoferii să se alăture protestului, notează The Guardian.

Polițiștii le-au transmis demonstranților că trebuie să călătorească cu 50 km/h sau mai mult pentru a efectua acțiunea în mod legal.

Protestatarii au avertizat că vor atrage atenția poliției

Zeci de dube de poliție și ofițeri de poliție au blocat șoselele dinspre est și vest, chiar pe lângă Podul Prince of Wales în Țara Galilor, pentru a face arestările.

Unor șoferi li s-au confiscat vehiculele, iar cei considerați pasageri au fost conduși înapoi la stația de service Magor, de unde plecase convoiul lor.

Înregistrările video au arătat un șofer ținând telefonul în mână în timp ce conducea pe autostradă. Folosirea telefonului din orice motiv la volan este o infracțiune.

Poliția Gwent a declarat: „Suntem conștienți că au fost comise infracțiuni de conducere în timpul protestului planificat pe M4.”

„Ne angajăm să creștem siguranța tuturor participanților la trafic din Gwent și nu numai.”

„Îi îndemnăm pe toți șoferii să conducă cu atenție, responsabilitate și în limitele legii!”, notează Sky News.

De asemenea, șoferii au staționat în timpul protestelor, în ciuda avertismentelor din partea poliției.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel