Urmărește emisiunea live


Britanica atacată de crocodil în Mexic s-a trezit din comă. Geamăna salvatoare a povestit întâmplarea horror

Foto cu caracter ilustrativ
Foto cu caracter ilustrativ

O tânără britanică a povestit întâmplarea horror pe care a trăit-o, alături de sora sa, în Mexic.

Conform BBC, Georgia Laurie tocmai a ieșit din spital după ce a trăit o aventură îngrozitoare care aproape le-a lăsat fără viață pe ea și pe sora sa geamănă, Melissa, în Puerto Escondido, Mexic. Cele două femei de 28 de ani din Berkshire, Sudul Angliei, au decis să meargă într-un tur al lagunei Manialtepec din țara americană. Chiar dacă locația este superbă, mangrovele pline de viață sălbatică sunt și un habitat natural pentru crocodili.

„I-am spus ghidului turistic: «Arată ca un loc în care crocodilii își fac cuib»”, a povestit supraviețuitoarea tacului. Totuși, bărbatul, un german care nu avea autorizație și care a fugit după atac, a insistat că înotul se poate desfășura în siguranță. După ce gemenele au intrat în apă, Melissa a dispărut brusc, cel mai probabil din cauza unui crocodil femelă care își apăra ouăle. Animalul a lovit-o pe Melissa de trei ori, găurindu-i un picior și stomacul.

Georgia a spus că a fost nevoită să lupte pentru sora sa

„Fie fugeam, fie mă luptam, și să nu uităm că trebuie să ne luptăm pentru persoanele pe care le iubim”, a adăugat Georgia, salvatoarea surorii sale gemene. După ce s-a luptat cu crocodilul, Georgia a observat că rănile Melissei erau extrem de grave: pe lângă lacerații și tăieturile adânci, în plămânii săi pătrunsese apă, iar încheietura de la una dintre mâini a fost ruptă. Din cauza intestinului perforat, femeia a făcut septicemie.

Din fericire, Melissa a ieșit din comă, iar starea sa se îmbunătățește. Chiar și așa, drumul către recuperarea tinerei de 28 de ani este unul lung.

Tatăl celor două femei a povestit ce s-a întâmplat cu câteva zile în urmă

„Au intrat în apă după lăsarea serii, în ape bioluminiscente. Atunci a fost momentul când Georgia a auzit-o pe Melissa cum strigă după ajutor”, a transmis el. Inițial, sora salvatoare s-a scufundat în căutarea Melissei, însă aceasta a găsit-o pe femeie la suprafață. „Când o aducea către barcă, crocodilul a atacat încă o dată”, a mai spus tatăl lor. „Georgia a trebuit să se lupte cu el. Îi tot dădea pumni în cap”.

Sora mai mare a gemenelor, Hana, a spus că familia este mândră de femeia care s-a luptat de nu mai puțin de trei ori cu prădătorul antic. „Georgia e OK, este doar obosită, este doar stresată”, a transmis sora mai mare, Hana, în vârstă de 33 de ani. „Cred că este extrem de înfricoșată, dar este conștientă și are câteva răni la mâini. Melissa încă este în comă indusă”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel