Brigada Rutieră se delimitează de mesajul purtătorului de cuvânt, Ovidiu Munteanu

IGPR
IGPR

Brigada Rutieră se delimitează de mesajul purtătorului de cuvânt al instituţiei, Ovidiu Munteanu, postat marţi pe pagina de Facebook a IGPR, care ulterior a fost şters. 

"Cu privire la mesajul postat pe pagina de socializare a Poliţiei Române de către colegul nostru Ovidiu Munteanu, vă aducem la cunoştinţă faptul că Brigada Rutieră nu achiesează la cele transmise, mesajul fiind unul strict personal. Brigada Rutieră vă asigură că este şi va rămâne în slujba cetăţeanului, indiferent de situaţie", se arată într-un mesaj al instituţiei menţionate. 

În presa centrală au apărut mai multe reacţii în urma evaluării cu 5 stele a paginii de Facebook a IGPR de către Ovidiu Munteanu, ocazie cu care ar fi postat un mesaj dur la adresa celor care au acordat numai o stea paginii. 

"Pentru toţi care jigniţi şi urâţi Poliţia Română, vă rog ca data viitoare când aveţi probleme să apelaţi la oricine altcineva nu la poliţie! Când vă fură bunurile, când vă agresează pe stradă, când cineva vă înşeală, la accidentele rutiere când voi sau alţii aveţi nevoie de ajutorul poliţiştilor, vă rog să apelaţi la vecini, la popi, la rude, dar nu la poliţie!", era mesajul purtătorului de cuvânt, şters ulterior. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel