Brigada Rutieră se delimitează de mesajul purtătorului de cuvânt, Ovidiu Munteanu

Mihai Ciobanu / 01 aug 2018 / 10:32 Salveaza PDF Comentarii
IGPR
Descriere foto: IGPR

Brigada Rutieră se delimitează de mesajul purtătorului de cuvânt al instituţiei, Ovidiu Munteanu, postat marţi pe pagina de Facebook a IGPR, care ulterior a fost şters. 

"Cu privire la mesajul postat pe pagina de socializare a Poliţiei Române de către colegul nostru Ovidiu Munteanu, vă aducem la cunoştinţă faptul că Brigada Rutieră nu achiesează la cele transmise, mesajul fiind unul strict personal. Brigada Rutieră vă asigură că este şi va rămâne în slujba cetăţeanului, indiferent de situaţie", se arată într-un mesaj al instituţiei menţionate. 

În presa centrală au apărut mai multe reacţii în urma evaluării cu 5 stele a paginii de Facebook a IGPR de către Ovidiu Munteanu, ocazie cu care ar fi postat un mesaj dur la adresa celor care au acordat numai o stea paginii. 

"Pentru toţi care jigniţi şi urâţi Poliţia Română, vă rog ca data viitoare când aveţi probleme să apelaţi la oricine altcineva nu la poliţie! Când vă fură bunurile, când vă agresează pe stradă, când cineva vă înşeală, la accidentele rutiere când voi sau alţii aveţi nevoie de ajutorul poliţiştilor, vă rog să apelaţi la vecini, la popi, la rude, dar nu la poliţie!", era mesajul purtătorului de cuvânt, şters ulterior. 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22