BREXIT. Theresa May se opune unui nou referendum

Guvernul britanic a informat că premierul Theresa May se opune în continuare organizării unui nou referendum ca parte a unui acord al Brexitului, relatează The Guardian. 

Guvernul a informat că May a fost clară în ceea ce priveşte un al doilea vot: „Ea a spus de multe ori că este concentrată pe livrarea rezultatului primului referendum”.
 
Purtătorul de cuvânt al lui May a refuzat să precizeze un termen limită pentru discuţiile între Partidul Conservator şi laburişti cei care negociază pentru a ajunge la un acord al Brexitului care să fie aprobat de parlament.
 
„Dacă am face progrese cu laburiştii atunci am putea aduce proiectul de lege în faţa Camerei Comunelor înaintea alegerilor europarlamentare”, a afirmat el.
 
Jeremy Hunt, ministrul britanic de Externe, a declarat că rămâne optimist în privinţa negocierilor însă a precizat că un referendum ar fi „o trădare a ceea ce au votat oamenii” în 2016.
 

„Discutăm cu conducerea laburistă, am avut discuţii foarte detaliate. Oamenii sunt pesimişti şi cred că discuţiile acestea nu vor duce nicăieri însă ele au continuat, este o săptămână importantă”, a adăugat el. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel