Brexit, negocieri. Theresa May, ”planuri ambițioase”

Theresa May
Theresa May

Prim-ministrul britanic Theresa May a declarat la sosirea la summitul Uniunii Europene de la Bruxelles, că le va prezenta liderilor europeni 'planuri ambițioase' pentru ca negocierile cu privire la Brexit să avanseze în săptămânile următoare, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

'Vom examina progresele concrete care au fost făcute în negocierile noastre de ieșire (din UE) și vom stabili planuri ambițioase pentru săptămânile următoare. Eu, de pildă, vreau în mod special să văd o urgență în ajungerea la un acord cu privire la drepturile cetățenilor', le-a declarat dna May reporterilor, la sosirea la summitul de la Bruxelles.

Ea a precizat că se va angaja ca Marea Britanie să continue cooperarea cu UE în domenii precum securitatea și apărarea.

'Am prezentat în urmă cu câteva săptămâni, la Florența, o agendă foarte ambițioasă și o viziune pentru viitorul nostru parteneriat între UE și Regatul Unit', a menționat Theresa May.

'În centrul acestuia rămân cooperarea în probleme-cheie și răspunsul la provocările comune cu care ne confruntăm. Acel discurs a prezentat o viziune ambițioasă și sunt nerăbdătoare să putem înregistra progrese în săptămânile viitoare', a mai declarat șefa executivului britanic.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel