Incendiu la Institutul „Matei Balș”. Zeci de pacienți infectați cu virusul COVID - 19, evacuați

COD ROȘU de intervenție la  Spitalul Matei Balș, după ce Pavilionului 5  a luat foc, vineri dimineața, unde se aflau pacienți  internați cu virusul COVID - 19. Pompierii au găsit trei persoane carbonizate, iar alta   se află în stare gravă.

UPDATE 2:  Patru pacienţi de la Institutul 'Matei Balş' au fost deja transferaţi la Institutul 'Marius Nasta' din Capitală.

UPDATE: Raed Arafat  a anunțat că trei pacienți au fost găsiți carbonizați în unul dintre saloanele  pavilionul  la care a izbucnit incendiul, iar o alta se află în stare gravă fiind resuscitată.

Circa 120 de pacienți se aflau internați în pavilion, aceștia fiind investigați la Camera de Gardă.

Din primele informații unii dintre aceștia ar fi suferit intoxicații în urma inhalării fumului rezultat în urma acestui incendiu. Potrivit lui Daniel Vasile, purtătorul de cuvânt al ISU București - Ilfov, fumul s-a propagat de la parter  pînă la etajul al treilea al pavilionului.

Potrivit medicului Streinu Cercel, circa 20 de ambulanțe se află la Matei Balș pentru ca pacienții să fie transferați la alte spitale din Capitală sau  din jurul Capitalei.

Incendiul a fost stins de către pompieri, iar un procuror se află în acest moment la Matei Balș pentru a începe cercetările tragedia din această dimineață.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel