BRD Năstase Țiriac Trophy 2015: Organizatorii anunță surprize și divertisment pentru spectatori

Spectatorii prezenți la turneul BRD Năstase Țiriac Trophy 2015, care va avea loc în perioada 18-26 aprilie, la Arenele BNR din București, vor avea parte de un program plin de divertisment și surprize, pe lângă meciurile de simplu și dublu.

O primă atracție este reprezentată de partida demonstrativă de dublu, ”4 Stele Pline De Energie”, cu Henri Leconte, Mansour Bahrami, Ilie Năstase și Andrei Pavel, programată sâmbătă, 25 aprilie, ora 18:30.

Organizatorii au anunțat pe pagina oficială de Facebook a competiției de la Arenele BNR că amatorii de tenis vor putea participa, alături de familie și prieteni, la mai multe evenimente speciale în zilele turneului de la București.

Vezi și: Anunț fabulos pentru Simona Halep! Ce scrie presa americană despre ea

Înainte, ori după partidele de pe tablourile de simplu și dublu, sau în pauzele dintre meciuri, ei se vor putea relaxa în aer liber în renumitul parc cu platani. ”Tennis Village”, special amenajat pentru fanii tenisului de toate vârstele, va oferi spații de distracție, cafenele și snack bars, tennis corners, întâlniri cu jucătorii și sesiuni de autografe, transmite Agerpres.

Premiile totale ale turneul de la București însumează 485.000.

Francezul Gilles Simon (numărul 14 ATP) este principalul favorit al turneului de tenis BRD Năstase Țiriac Trophy, ediția 2015. El este urmat de Ivo Karlovic (Croația), Guillermo Garcia-Lopez (Spania) și Lukas Rosol (Cehia). Gilles Simon a mai câștigat edițiile 2007, 2008 și 2012, Rosol a ieșit învingător în 2013, când l-a învins în finală pe Guillermo Garcia-Lopez.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel