BRD BUCHAREST OPEN 2015: Trei românce au primit wildcard-uri din partea organizatorilor

BRD BUCHAREST OPEN 2015. Trei jucătoare din România, Sorana Cîrstea, Patricia Maria Ţig şi Ana Bogdan, au primit wildcard-uri din partea organizatorilor celui mai mare turneu feminin de tenis al țării, BRD Bucharest Open 2015, care va avea loc în perioada 11-19 iulie, la Arenele BNR din Capitală.

BRD BUCHAREST OPEN 2015. Turneul de la București este dotat cu premii totale de 250.000 dolari, iar pe tabloul principal se află deja trei jucătoare din echipa de Fed Cup a României, Alexandra Dulgheru, Monica Niculescu şi Andreea Mitu.

BRD BUCHAREST OPEN 2015. Alexandra Dulgheru şi Monica Niculescu sunt capi de serie numărul 4, respectiv 7, principalele favorite fiind din Italia - Sara Errani (locul 20 WTA), Roberta Vinci (36 WTA) şi Karin Knapp (41 WTA). Învingătoarea va lua 280 de puncte WTA, iar finalista va primi 180 puncte.

BRD BUCHAREST OPEN 2015. "Ne bucurăm să organizăm a doua ediţie a acestui turneu, pentru care avem asigurată continuitatea pe patru ani. Simona Halep va participa la Kid Day, unde va schimba câteva lovituri alături de celelalte jucătoare din ţara noastră, cu 2-300 de copii", a declarat preşedintele FRT, George Cosac, într-o conferinţă de presă susţinută vineri.

Vezi și: BRD BUCHAREST OPEN 2015. Simona Halep și Irina Begu nu participă- OFICIAL

BRD BUCHAREST OPEN 2015. Revelaţia anului, Andreea Mitu, a mărturisit că speră să ajungă în acest an în top 50, după ce performanţa de la Roland Garros, unde a atins faza optimilor de finală, a propulsat-o pe locul 68 în lume.

BRD BUCHAREST OPEN 2015. "Trebuia să fiu la turneul de la s-Hertogenbosch, dar iată sunt la Bucureşti şi sper să nu mai am emoţii ca anul trecut. Scopul meu pentru finalul acestui an este să ajung în Top 50. Anul trecut a fost o presiune deosebită pentru mine, dar acum m-am obişnuit cu terenurile mari, cu publicul, m-am maturizat şi doresc să am o prestaţie cât mai bună", a spus Andreea Mitu, citată de digisport.ro.

Citește și: Simona Halep va avea adversare de top la următorul turneu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel