BRD BUCHAREST OPEN 2015. Simona Halep și Irina Begu nu participă- OFICIAL

Două tenismene românce nu vor participa la BRD Bucharest Open 2015. Simona Halep (3 WTA) și Irina Begu (30 WTA) nu apar pe lista jucătoarelor care se vor afla la Arenele BNR. 

Potrivit prosport.ro, Simona Halep și Irina Begu ar mai putea juca doar dacă vor cere organizatorilor un wild-card.

Andreea Dulgheru (51 WTA), Monica Niculescu (67 WTA) și Andreea Mitu (100 WTA)  au fost acceptate direct pe tabloul principal, 

"Printre invitaţiile pe care Federaţia Română de Tenis le oferă anul acesta, una va ajunge la Sorana Cîrstea. Totodată, WTA are posibilitatea să ofere încă o invitaţie unei jucătoare de top. Sperăm ca aceasta să ajungă la Simona Halep, care ar avea astfel şansa să-şi apere titlul câştigat în 2014. La fel ca şi anul trecut, sunt sigur că vom asista la un spectacol sportiv de calitate, iar publicul românesc va savura o experienţă de neuitat", a declarat George Cosac, preşedintele FRT, potrivit sursei citate. 

Favorita numărul 1 a turneului este italianca Sara Errani (17 WTA). Turneul va avea loc între 13 şi 19 iulie, la Arenele BNR din Bucureşti. Câştigătoarea competiţiei va primi 280 de puncte în clasamentul WTA şi un cec de 43.000 de dolari. Finalista va primi 180 de puncte WTA şi 21.000 de dolari.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel