BRAZILIA - GERMANIA 1-7. ROMARIO cere ÎNCHISOARE pentru "vinovați"

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. BRAZILIA a fost spulberată de GERMANIA în SEMIFINALELE CM 2014, scor 1-7, iar reacțiile în urma dezastrului sunt extrem de vehemente.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Romario, fostul star brazilian al fotbalului și actualmente deputat federal socialist de Rio, a cerut miercuri pedepse cu închisoarea pentru responsabilii fotbalului brazilian, pe care îi consideră vinovați pentru masacrul 1-7 cu Germania.

Vezi și: Presa braziliană tună și fulgeră: "Masacrați", "umilință istorică"

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. "Fotbalul nostru s-a deteriorat de ani. El este supt de conducători care nici măcar nu știu să jongleze cu balonul. Ei stau în tribune de lux la stadioane și se gândesc la milioanele care le intră în conturi", a afirmat Romario, într-o scrisoare difuzată pe rețelele de socializare și citată de Agerpres.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Romario de Souza Faria (48 ani) a devenit opozantul cel mai acid al organizării CUPEI MONDIALE 2014 DIN BRAZILIA.

Citește și: "Revoluție" în Brazilia după dezastrul cu Germania - VIDEO

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. "Marin și Del Nero ar trebui să se afle în închisoare", a continuat campionul mondial din 1994, făcând aluzie la președintele Confederației Braziliene de Fotbal (CBF), Jose Maria Marin, și la numărul doi, Marco Polo Del Nero, care ar urma să-l înlocuiască la cârma organizației în 2015.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Fostul mare atacant a adăugat că fotbalul brazilian traversează o criză. "Voi credeți că este problema jucătorilor sau a antrenorului? Absolut deloc!", a adăugat Romario.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. "Corupția din sânul CBF își are originea în cluburile braziliene, pentru că federațiile și cluburile sunt cele care aleg de ani și ani același grup de conducători", a subliniat Romario, precizând că "echipele sunt înglodate în datorii colosale la bănci și fraudează fiscul".

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. "Președinta Dilma (Rousseff) va înmâna Cupa unei alte echipe ... . Ei vor câștiga Cupa și noi vom rămâne cu stadioanele noastre construite la prețuri colosale și fără nicio moștenire materială. Pentru că, lăsând materialul deoparte, noi am demonstrat lumii întregi că suntem un popor fericit în ciuda tuturor dificultăților. Va fi Cupa rușinii", a încheiat Romario, care a cerut în repetate rânduri, dar fără succes, o intervenție politică a guvernului brazilian în fotbalul național.

Vezi și: Cele mai amuzante postări pe Twitter după Brazilia - Germania 1-7

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel