BRAZILIA - CROAȚIA 3-1. NEYMAR și OSCAR au evitat o surpriză uriașă

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. BRAZILIA și CROAȚIA s-au întâlnit, joi noapte, în MECIUL DE DESCHIDERE de la CUPA MONDIALĂ DE FOTBAL 2014. Deși a fost condusă, naționala Selecao a revenit și a reușit să se impună, grație „dublei” reușite de NEYMAR și a golului superb marcat de OSCAR.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Contrar așteptărilor, CROAȚIA a început bine partida de la SAO PAOLO și a deschis scorul repede, în minutul 11, prin autogolul lui MARCELO, care a trimis în poartă mingea centrată de Ivica Olic și deviată de Nikica Jelavic.

Citește și: CM DE FOTBAL 2014: PROGRAM, REZULTATE, CLASAMENTE din GRUPE și TELEVIZĂRI, pe DCNEWS

BRAZILIA a revenit în joc prin reușita lui NEYMAR, care l-a învins pe Pletikosa cu un șut plasat, din afara careului mare. Același NEYMAR a făcut „dubla” în minutul 71, dintr-un penalty obținut de Fred.

În primul minut al prelungirilor, OSCAR a luat o acțiune pe cont propriu, a trecut de un adversar și a șutat cu șpițul, lângă butul din dreapta al porții croate, stabilind scorul final, 3-1 pentru BRAZILA.

După meciul de deschidere de la CUPA MONDIALĂ 2014, BRAZILIA s-a instalat pe primul loc în GRUPA A, CROAȚIA ocupă ultima poziție, în timp ce CAMERUN și MEXIC urmează să joace vineri, de la ora 19:00.

Vezi și: COTE LA PARIURI: Echipele favorite să câștige CUPA MONDIALĂ 2014


Echipele de start: 

BRAZILIA: 12. Julio Cesar — 2. Dani Alves, 3. Thiago Silva, 4. David Luiz, 6. Marcelo — 8. Paulinho, 17. Luiz Gustavo — 7. Hulk, 11. Oscar, 10. Neymar — 9. Fred. Rezerve: Jefferson, Victor, Willian, Ramires, Maxwell, Maicon, Jo, Hernanes, Henrique, Fernandinho, Dante, Bernard. Antrenor: Luiz Felipe Scolari.

CROAȚIA: 1. Stipe Pletikosa — 11. Darijo Srna, 5. Vedran Corluka, 6. Dejan Lovren, 2. Sime Vrsaljko — 10. Luka Modric, 20. Mateo Kovacic — 7. Ivan Rakitic, 4. Ivan Perisic, 18. Ivica Olic — 9. Nikica Jelavic. Rezerve: Subasici, Zelenika, Vukojevici, Schildenfeld, Sammir, Rebici, Pranjici, Eduardo, Bozovici, Badlej. Antrenor: Niko Kovac.

Arbitru: Yuichi Nishimura (Japonia)

Citește și: PROGRAMUL PE ZILE al meciurilor de la CAMPIONATUL MONDIAL 2014

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel