Brazi naturali, la vânzare. Care sunt prețurile

Brazi
Brazi

Au mai rămas doar trei săptămâni până la sărbătoarea Crăciunului, iar piețele și magazinele se umplu încet-încet de brazi.

Comercianții mizează pe vânzări record și au pregătit prețuri pentru toate buzunarele: de la 30 de lei și până la peste 400 de lei, în funcție de dimensiune și coronament, informează TVR. Bogată este și oferta de pomi de Crăciun artificiali, dar și de globuri, beteală, luminițe și alte decorațiuni.

Marile magazine din București au scos deja la vânzare pomi de Crăciun. Oferta de brazi și molizi este bogată, iar clienții nu se lasă așteptați, chiar dacă decembrie abia a început.

Și oferta de brazi artificiali este generoasă. Prețurile încep de la 60 de lei și pot să ajungă la 600 de lei, în funcție de dimensiune.

Ecologiștii spun că natura are de suferit atât din cauza tăierii brazilor naturali, cât și din pricina materialelor chimice din care sunt fabricați cei artificiali. În plus, majoritatea vin din import.

Dacă alegem un brad natural, specialiștii ne recomandă să cumpărăm doar din locurile special amenajate, în care pomii sunt etichetați. Este dovadă că provin dintr-o pepinieră și nu au fost tăiați ilegal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel