Brazi creaţi de designeri renumiţi, admiraţi şi licitaţi la Festivalul Brazilor de Crăciun

30 de brazi creaţi de designeri renumiţi pot fi admiraţi şi licitaţi pe lavacow.com.

30 de brazi creaţi de designeri renumiţi pot fi admiraţi şi licitaţi, pentru prima dată în istoria Festivalului Brazilor de Crăciun, pe lavacow.com, care pune la dispoziţie platforma de licitaţie de artă online şi tehnologia performantă pentru promovarea şi licitarea brazilor.

Potrivit unui comunicat transmis joi Agerpres, brazii care vor fi licitaţi on-line sau la Stejarii Country Club, joi, 12 decembrie, de la ora 20,00, sunt creaţi de: Doina Levintza, Anca Fetcu Lupu, Laura Hîncu, Stephan Pelger, Omid Ghannadi, Adela Pârvu, Dorin Negrău, ca şi de "mulţi alţi creatori încrezători în forţa binelui".

Amfitrionilor evenimentului din acest an, Andreea Raicu şi Cătălin Măruţă, li se vor alătura mai multe vedete din showbizul românesc, care susţin cauza nobilă.

Alături de "Salvaţi Copiii România"

Lavacow se alătură cauzei "Salvaţi Copiii România" în pragul sărbătorilor de iarnă, susţinând cel mai mare eveniment caritabil din România - Festivalul Brazilor de Crăciun. Ajuns la cea de-a XIX-a ediţie, evenimentul îşi propune să aducă la şcoală 5.000 de copii din mediile socio-economice vulnerabile şi să le ofere şansa unui viitor mai bun. Fondurile obţinute în urma licitării brazilor vor permite integrarea copiilor în programul "Şcoală după şcoală", derulat de Salvaţi Copiii, citează Agerpres.

An de an, Festivalul Brazilor de Crăciun şi-a deschis porţile companiilor, personalităţilor publice, dar şi tuturor celor care au înţeles că investiţia în garantarea dreptului la educaţie pentru copii este un cec în alb pentru societate. În cei 19 ani dedicaţi exclusiv cauzei copiilor pentru care educaţia rămâne un drept numai pe hârtie, Salvaţi Copiii România a readus în şcoală 39.485 de copii, reuşind să strângă cu ajutorul companiilor suma de 5.317.800 de Euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel