”BRAVO, AI STIL!”, 1 Decembrie, controversă. Internauții, ceartă cu Kanal D- VIDEO

Bravo, ai stil! Kanal D, 1 Decembrie
Bravo, ai stil! Kanal D, 1 Decembrie

Internauții critică Kanal D după ediția emisiunii ”Bravo, ai stil” transmisă de 1 Decembrie. 

Cântărețul Vasilică Ceterașu, invitat de onoare în ziua de 1 Decembrie, i-a băgat unei concurente- fără să primească acceptul ei anterior, ci din contră, refuzul- arcușul de vioară în decolteu. Apoi el a obligat-o să stea aplecată în față, pentru a cânta astfel la vioară, frecând vioara de arcuș. Toată lumea din platou s-a amuzat, dar nu și concurenta, care a avut o expresie a feței de dezgust. 

În urma vizionării filmării, pe Facebook s-a declanșat un adevărat război.  Feminista Oana Băluță a scris, într-un comentariu: ”Mi s-a facut o scârbă care nu poate fi cuprinsă în cuvinte.”. 

Mesajele au fost foarte dure după ce vizionarea emisiunii. 

[citeste si]

Iată ce au scris internauții: 

- Interesant e că fata a zis de mai multe ori "nu" dar domnul continua să insiste și chiar să o oblige cu propria mână să se aplece.

- Viol in direct la tv. Se vede clar ca fata nu este de acord. Gretos!

- Ce jenant, imi pare tare rau pentru ea.

- Cat abuz

- Prima data o decolteaza la maxim cineva apoi vine altcineva si-i vara arcusul in san, o apleaca si se freaca cu vioara de arcus. La toate astea doamna nu pare a opune rezistenta cu adevarat ci mai degraba e deranjata. Regizat sau nu este jalnic oricum ai privi problema. Din pacate la tampenii de felul acesta se uita si mintile crude si neformate ale copiilor si cu ce raman ei e... oribil si cu efecte imprevizibile. Trist!

- Oare in tara asta nu exista nici un organ competent care sa sanctioneze asemenea manifestari sexiste? Traim inca in epoca de piatra, in care barbatul lovea femeia cu maciuca in cap si o ducea la el in pestera, fara repercursiuni? Inca lumea sa mai si priveasca asta ca pe o forma "inocenta" de divertisment, mi se pare fascinant. Cum sa progresam, ca societate, daca nimeni nu ia actiune impotriva "showmanilor" astora de duzina, inglodati in primitivism? Incerc sa inteleg cum face Anca fata, zi de zi, unui asemenea colectiv.

- Nu e problema, ca la finalul emisiunii si-a bagat arcusul la curea si isi freca vioara de arcusul care statea in sus, si mai si misca din fund. stiam eu de ce nu ma uit la TV de obicei...

- Un arcus peste ochi pentru Vasilica! Producătorii emisiunii și prezentatorii la fel de vinovați! Penibil!

- scarba. revolta, indignare, insa a facut cineva o reclamatie la CNA?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel