”BRAVO, AI STIL!”, GALA GYPSY, 17 martie 2018. CLASAMENT. Concurenta de pe ULTIMUL loc

”BRAVO, AI STIL!”, GALA GYPSY, 17 martie 2018, ELIMINARE.
”BRAVO, AI STIL!”, GALA GYPSY, 17 martie 2018, ELIMINARE.

”BRAVO, AI STIL!”, GALA GYPSY, 17 martie 2018, ELIMINARE. O nouă gală a emisiunii ”Bravo, ai stil! All Stars” va începe în această seară, după EXATLON, la ora 23:15. 

NU SE FAC ELIMINĂRI! 

Clasamentul publicului: 

25,7% Silvia - primește 3 steluțe bonus

23% Iuliana

21,7% Marisa

Iată CLASAMENTUL după notele juraților:

Beatrice - 20 

Marisa - 20

Silvia - 19 + 3 de la Brigada Sexy = 22 puncte, ocupă fotoliul imunității. 

Denisa - 17

Larisa- 16

Alina - 12

Emiliana - 11

Otilia - 9

Iuliana - 8

”Atitudinea ei a făcut cât zece coregrafii. Styling-ul a făcut cât 100. Bravo, Silvia!” a spus Cătălin Botezatu. El s-a ridicat în picioare și i-a spus ”Felicitări!”. 

Iuliana a plâns. Maurice i-a dat nota 1 și i-a spus că joacă teatru. Iulia și Botezatu i-au dat nota 2, iar Raluca nota 3. 

Emiliana nu are styling, potrivit juraților. Cu toate acestea a primit 3 de la aproape toți jurații, excepție a făcut Iulia care i-a dat ”3-1”, adică 2. 

Denisa a fost apreciată de jurați.

Beatrice își realizează numărul alături de sora, tatăl său și Mărgă. ”Sunt foarte mândră de tine, ținuta e excepțională” i-a spus Raluca. De asemenea, ținuta i-a fost apreciată și de către ceilalți jurați. ”Totul a fost perfect” i-a spus Cătălin Botezatu, care a adăugat că ”mi-a plăcut foarte, foarte, foarte, dar foarte mult”. Ea a luat 5 pe linie. 

Marisa a luat 5 pe linie. 

”Ținuta ta îmi place la nebunie” i-a spus Raluca Marisei. 

Larisa a luat 4 pe linie. 

Alina a luat nota 3 de la Iulia și a afirmat: ”Doamne, dacă mi-a dat Iulia 3, în seara asta ies”. În galele anterioare i-a dat 1.

Otilia a venit cu prietenul său în gala ”Bravo, ai stil!”, pe care l-a sărutat la finalul dansului. La chitară, a cântat prietena Otiliei. Otilia a luat aproape 2 pe linie, cu excepția unui punct în plus dat de Raluca. 

”BRAVO, AI STIL!”, GALA GYPSY, 17 martie 2018, ELIMINARE. În gala de astăzi are loc o PREMIERĂ. Videoclipul ”Bravo, ai stil! All Stars”, melodie compusă de Alex Velea special pentru această competiție. 

Prezentarea videoclipului va fi o PREMIERĂ pentru public, dar și pentru jurați, concurente, ”brigada sexy”. 

”BRAVO, AI STIL!”, GALA GYPSY, 17 martie 2018, ELIMINARE. Tematica galei de astăzi este ”Gypsy”, o temă îndrăgită a emisiunii. Concurentele se vor bate ”în stil” și cu toatele așteaptă să primească nota 5 de la fiecare jurat. 

[citeste si]

”BRAVO, AI STIL!”, GALA GYPSY, 17 martie 2018, ELIMINARE. Gala ”Gypsy” va fi una specială pentru una dintre concurente. Aceasta va avea parte de un gest impresionant venit din partea juratului Cătălin Botezatu. 

”BRAVO, AI STIL!”, GALA GYPSY, 17 martie 2018, ELIMINARE. ”Este foarte bună! Atitudinea ei pe scenă a făcut cât zece coregrafii! Momentul prezentat pe scena a făcut cât douăzeci de momente, iar stylingul ei a făcut cât o suta de stylinguri! Bravo ...!”, a spus Cătălin Botezatu. 

Rămâneți pe DCNews pentru a afla ultimele informații din emisiunea de sâmbătă seară. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel