EXCLUSIV  ”BRAVO, AI STIL”. Cristina Mihaela Dorobanțu: Știam și simțeam. Încă nu realizez

Cristina Mihaela Dorobanțu
Cristina Mihaela Dorobanțu

Cristina Mihaela Dorobanțu a fost finalistă ”Bravo, ai stil!” în primul sezon al emisiunii de la Kanal D. A pierdut la o diferență de nici 2% în fața Silviei. Prezentă în studioul DCNews, Cristina ne-a vorbit despre înfrângere, dar și despre sfaturile pe care i le-au cerut concurentele din sezoanele următoare. 

Întrebată dacă are regrete, dacă ar fi putut schimba ceva pentru a câștiga emisiunea ”Bravo, ai stil!”, Cristina mărturisește că nu. 

”Să schimb ceva nu cred că aș fi putut, am fost naturală așa cum sunt și acum și nu cred că aș fi putut să schimb ceva. Nu am absolut niciun regret, am părăsit competiția cu zâmbetul pe buze, mi-am îmbrățișat colega câștigătoare de la momentul respectiv. Știam și simțeam că `Bravo, ai stil!` mă va ajuta pe viitor și, într-adevăr, a fost rampa mea de lansare, am visat de mică la o carieră de televiziune. Iată-mă în fața faptului împlinit, fac parte din `Teo Show`, o emisiune de mare succes, poate cea mai bună emisiune din România. Încă nu realizez că, dacă datorită rugăciunilor pe care le fac în fiecare seară sau pentru că viața așa a vrut, am ajuns să-mi îndeplinesc visul. Mă bucur pentru tot ce s-a întâmplat. Eu am ajuns acolo unde am visat” a mărturisit Cristina Mihaela, pentru DCNews

Concurentele ”Bravo, ai stil!” au apelat la Cristina Mihaela Dorobanțu

Cristina Mihaela Dorobanțu ne-a mai dezvăluit, întrebată fiind dacă i s-a cerut ajutorul din partea concurentelor din următoarele sezoane ”Bravo, ai stil!”, că ”Sunt prietenă cu fetele, le cunosc pe toate, cred, s-a mai întâmplat să-mi fie cerute părere, s-a întâmplat și am dat idei cu mare drag, pentru că, din moment ce mi-au fost cerute, bănuiesc că aveau încredere în ceea ce urma să spun și mi-a părut bine că am fost întrebată”. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel