Bravo, ai stil! Celebrities REVINE la Kanal D. Prima ediție: miercuri, 22 ianuarie 2020

Doar cateva ore ne mai despart de marea premiera a emisiunii "Bravo, ai stil! Celebrities"!

Miercuri seara, la ora 22:00, incepe cel mai fascinant show de moda si stil din Romania! Cele noua concurente, deja cunoscute publicului din intreaga tara, sunt gata de show si de prima intalnire cu telespectatorii, pentru a-si etala abilitatile stilistice. Emotionate si, in acelasi timp, hotarate sa castige marele titlu, concurentele scot arsenalul vestimentar din dotare, isi stabilesc strategiile si fac posibile aliante, inainte de prima defilare pe podiumul "Bravo, ai stil! Celebrities". O explozie de culori, tesaturi fine, stralucire, accesorii extravagante si defilari de moda spectaculoase se vor regasi in prima editie a show-ului prezentat de Ilinca Vandici.

"Ladam trendul in moda din Romania! Mi-a fost foarte dor sa anunt startul defilarilor concurentelor!", spune Ilinca Vandici.

Batalia stilistica are si o recompensa pe masura pentru cea care va fi incoronata cea mai stilata celebritate din Romania, castigatoarea celui de-al saselea sezon al emisiunii va intra in posesia premiului de 100.000 de lei. Pe parcursul acestui sezon, telespectatorii își vor putea susține favorita prin intermediul votului exprimat prin SMS, cu indicativul atribuit fiecarei concurente, pe care il veti putea afla inca din prima editie a show-ului, difuzata in aceasta seara, la ora 22:00.

Nu ratati marea premiera a emisiunii "Bravo, ai stil! Celebrities", in aceasta seara, la ora 22:00, la Kanal D! Emisiunea va putea fi urmarita de miercuri pana vineri, de la ora 22:00, si in fiecare sambata, incepand cu ora 23:00.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel