Bravo, ai stil! All Stars, marea finală 16 iunie. Live: Silvia, Iuliana, Marisa, Alina, cine este câștigătoarea

Bravo, ai stil! All Stars, marea finală 16 iunie. Live: Silvia, Iuliana, Marisa, Alina, cine este câștigătoarea În această seară aflăm marea câștigătoare ”Bravo, ai stil! All Stars” de la Kanal D. 

Câștigătoarea este Silvia!

STOP VOT! 

Iată cum stau acum procentele: 

Albastru: 33,1%

Galben: 66,9%

A doua eliminată este fata căreia îi este atribuită culoarea verde: Marisa. 

Bravo, ai stil! All Stars, marea finală 16 iunie. Live Situația voturilor acum:

Albastru: 22,2%

Verde: 21,8%

Galben: 56%

Votul continuă pentru Silvia, Marisa și Iuliana. 

Prima concurentă eliminată este Alina. Ea a luat doar 4,9% din voturi. 

După pauză, vom vedea care dintre celelalte trei fete se clasează cel mai jos, dar votul nu se oprește, va continua până când Ilinca spune Stop Vot! 

Silvia este prima mare finalistă a probei următoare. 

Bravo, ai stil! All Stars, marea finală 16 iunie. Live: Silvia, Iuliana, Marisa, Alina, cine este câștigătoarea Topul în acest moment:

Silvia: 19 puncte + 3 puncte de la băieți

Iuliana: 17 puncte

Alina: 16 puncte

Marisa: 13 puncte

Bravo, ai stil! All Stars, marea finală 16 iunie. Live: Silvia, Iuliana, Marisa, Alina, cine este câștigătoarea Iuliana este ultima care a intrat în scenă. ”Ești precum o crăiasă din povești, ești atât de frumoasă, aici intervine problema, ești un personaj, dar aș fi vrut să te văd pe tine” a spus Raluca. Ea consideră că ”în semifinală ai fost de un milion de ori mai bine decât în finală”. ”Coafura, machiajul, ești desăvârșită. Ai pozat ca o prințesă ce ești și acum” i-a spus Cătălin. ”Mi s-a părut că această piesă roșie seamănă cu o draperie, aș vrea să rămâi doar în rochie, ai avut cel mai bun moment și cea mai bună ținută. Iuliana are ținută, moral, comportamental și fizic” a afirmat Iulia. 5 de la Iulia, 4 de la Maurice, 4 de la Raluca, 4 de la Cătălin. 

(w670) Iuliana

Bravo, ai stil! All Stars, marea finală 16 iunie. Live: Silvia, Iuliana, Marisa, Alina, cine este câștigătoarea Bogdan Vlădău și Victor Slav s-au ridicat în picioare la momentul Silviei, care i-a emoționat. Ea a venit pe scenă alături de fiica sa. Maurice i-a spus: ”Mi se pare că ești cea mai talentată”. ”Pentru astfel de momente ne bucurăm din tot sufletul, a fost artă pură, mai mult decât un moment, iar tu, draga mea, ești operă de artă” a apreciat-o Raluca. 5 de la Cătălin, 5 de la Raluca, 5 de la Maurice, 4 de la Iulia. 

(w670)

(w670) Silvia

Bravo, ai stil! All Stars, marea finală 16 iunie. Live: Silvia, Iuliana, Marisa, Alina, cine este câștigătoarea ”Ceea ce ai făcut tu în seara asta se cheamă șantaj emoțional” i-a spus Bogdan Vlădău. Ea a venit în finală alături de ”Marisa Team”. ”Porți cea mai nepotrivită lenjerie pentru această rochie, în rest mi-a plăcut momentul” a spus Silvia. Raluca și Maurice au taxat momentul, pentru că a bătut moneda pe fani. ”Este inadmisibil să vedem același moment de o mie de ori” a spus Raluca. ”Tu ești foarte frumoasă” i-a spus Botezatu. 4 de la Iulia, 3 de la Maurice, 3 de la Raluca, 3 de la Cătălin. 

(w670) 

(w670)

(w670)

Bravo, ai stil! All Stars, marea finală 16 iunie. Live: Silvia, Iuliana, Marisa, Alina, cine este câștigătoarea. Alina este concurenta care deschide finala. Alina, ai o apariție impecabilă, a spus Maurice Munteanu. Notele primite de Alina din partea juraților sunt: Cătălin Botezatu -5, Raluca Bădulescu - 4, Iulia Albu - 4 și Maurice Munteanu - 3.   

(w670)

(w670)

Bravo, ai stil! All Stars, marea finală 16 iunie. Live: Silvia, Iuliana, Marisa, Alina, cine este câștigătoarea. Conceptul din marea finală Bravo, ai stil! All Stars este couture, un concept aflat în premieră în această competiție. 

Bravo, ai stil! All Stars, marea finală 16 iunie. Live: Silvia, Iuliana, Marisa, Alina, cine este câștigătoarea Să fie Silvia, câștigătoarea primului sezon? Sau Marisa, câștigătoarea celui de-al doilea sezon? Sau poate Iuliana, câștigătoarea celui de-al treilea sezon? Sau merită și Alina să câștige un sezon? 

Bravo, ai stil! All Stars, marea finală 16 iunie. Live: Silvia, Iuliana, Marisa, Alina, cine este câștigătoarea Rămâne de văzut cine este cea mai stilată femeie din România și câștigătoarea a 100.000 de lei. 

Bravo, ai stil! All Stars, marea finală 16 iunie. Live: Silvia, Iuliana, Marisa, Alina, cine este câștigătoarea Vă puteți vota favoritele la 1230 prin SMS până când spune Ilinca ”Stop vot!”. 

Bravo, ai stil! All Stars, marea finală 16 iunie. Live: Silvia, Iuliana, Marisa, Alina, cine este câștigătoarea Vezi și: EXCLUSIV Finala Bravo, ai stil! All Stars, 16 iunie 2018. Rezultat vot: Marea câștigătoare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel