”Bravo, ai stil! All Stars”, gala Gypsy, 18 martie 2018. Beatrice, prezență EMOȚIONANTĂ

BRAVO AI STIL ALL STARS
BRAVO AI STIL ALL STARS

Prezența lui Beatrice din gala GYPSY a fost una care a emoționat întreg platoul, de la concurente, la ”Brigada sexy” și jurați. 

”Bravo, ai stil! All Stars”, gala Gypsy, 18 martie 2018.  Beatrice a purtat o ținut gypsy, ușor reinterpretată, cu detalii foarte fin realizate. În platoul emisiunii ”Bravo, ai stil”, în gala Gypsy, Beatrice a fost susținut de propria familie. 

”Bravo, ai stil! All Stars”, gala Gypsy, 18 martie 2018.   Sora i-a fost alături în platoul, îmbrăcată tot în portul tradițional țigănesc. Alături de cele două a fost și tatăl concurentei Beatrice, dar și un prieten bun. 

”Bravo, ai stil! All Stars”, gala Gypsy, 18 martie 2018.   Tatăl celor două a spus despre fiica sa, Beatrice, că aceasta nu doarme și se pregătește intens pentru emisiunile ”Bravo, ai stil!”. 

”Bravo, ai stil! All Stars”, gala Gypsy, 18 martie 2018.   "Sunt foarte mândră de tine, ținuta e excepțională" i-a spus jurata Raluca.

”Bravo, ai stil! All Stars”, gala Gypsy, 18 martie 2018.   De asemenea, ținuta i-a fost apreciată și de către ceilalți jurați. "Totul a fost perfect" i-a spus Cătălin Botezatu, care a adăugat că "mi-a plăcut foarte, foarte, foarte, dar foarte mult". Ilinca Vandici a apreciat că e prima oară în emisiune când este făcut această afirmație din partea juratului.

Beatrice a luat 5 pe linie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel