”BRAVO, AI STIL!”, 9 martie, live. Eliminarea serii. Răsturnare de situație

”BRAVO, AI STIL!”, 9 martie, live. Eliminarea serii la Kanal D
”BRAVO, AI STIL!”, 9 martie, live. Eliminarea serii la Kanal D

”BRAVO, AI STIL!”, 9 martie, live. Eliminarea serii la Kanal D. În această seară, de la ora 23:00, urmează o nouă gală a emisiunii ”Bravo, ai stil”, la Kanal D. 

"BRAVO, AI STIL!", 9 martie, live. Eliminarea serii la Kanal D Alexandra a primit 21,8% și Valeria 21,1%. Cele două sunt protejate de cei de acasă. 

"BRAVO, AI STIL!", 9 martie, live. Eliminarea serii la Kanal D Irina, Alexandra, Raluca și Valeria sunt în pericol de eliminarea. Irina e salvată de notele din gală, iar Raluca de steluțele primite în această săptămână. 

"BRAVO, AI STIL!", 9 martie, live. Eliminarea serii la Kanal D În urma notelor date de jurați, clasamentul e următorul: 

(w670)

"BRAVO, AI STIL!", 9 martie, live. Eliminarea serii la Kanal D Valeria e ultima concurentă din gală. Cătălin și Raluca i-au apreciat ținuta și alegerile din această seară. Monica i-a apreciat piesa și personajul. Maurice spune că nu i-a transmis emoție. Raluca i-a dat 3, Botezatu a punctat-o cu 3, Monica i-a dat nota 5, iar Maurice 2. 

(w670)

(w670)


"BRAVO, AI STIL!", 9 martie, live. Eliminarea serii la Kanal D Alexandra este următoarea concurentă a galei. Ea a adus în scenă povestea sa de viață, a dorului de tatăl său.

Ea a primit 2 de la Maurice și Botezatu, 1 de la Monica și 3 de la Raluca. 

(w670)

(w670)

"BRAVO, AI STIL!", 9 martie, live. Eliminarea serii la Kanal D Irina intră în scenă. Ea a luat 3 de la Raluca, 4 de la Botezatu și Maurice și 5 de la Monica. 

(w670)

(w670)

"BRAVO, AI STIL!", 9 martie, live. Eliminarea serii la Kanal D Corina este următoarea concurentă. Ea a primit 5 pe linie. 

(w670)

(w670)

"BRAVO, AI STIL!", 9 martie, live. Eliminarea serii la Kanal D Elena este următoarea concurentă.A primit 5 de la Monica. 2 de la Raluca, Botezatu, Maurice. 

(w670)

(w670)

"BRAVO, AI STIL!", 9 martie, live. Eliminarea serii la Kanal D Cristina este următoarea concurentă intrată în gală. Este prima ei gală. Raluca i-a spus că „promite”, nu de aceeași părere sunt Botezatu și Maurice. A primit note de 2 și 1 de la Maurice. 

(w670)

(w670)

"BRAVO, AI STIL!", 9 martie, live. Eliminarea serii la Kanal D Nadina e următoarea concurentă. Numărul ei a fost oprit de Raluca, după ce i-a scos tricoul unuia dintre bărbații care au ajutat-o să-și facă prezentarea. Nadina a luat note de 3, 4, 5. 

(w670) 

(w670)

(w670)


”BRAVO, AI STIL!”, 9 martie, live. Eliminarea serii la Kanal D Andreea este următoarea intrată în scenă. Ea a primit 2, 3, 4, 5.

(w670)

”BRAVO, AI STIL!”, 9 martie, live. Eliminarea serii la Kanal D Raluca e următoarea concurentă care intră în scenă. Ei i s-a reproșat că ținuta nu are legătură cu momentul. Ea a primit note de 1. 

(w670)

(w670)

”BRAVO, AI STIL!”, 9 martie, live. Eliminarea serii la Kanal D Prima concurentă care intră în scenă este Bianca. Ei i s-a recomandat un număr mai plin de viață. A luat 3 pe linie. 

(w670)

(w670)

”BRAVO, AI STIL!”, 9 martie, live. Eliminarea serii la Kanal D  La masa juriului se află Monica Anghel. 

”BRAVO, AI STIL!”, 9 martie, live. Eliminarea serii la Kanal D Concurentele se vor duela în ținute. 

”BRAVO, AI STIL!”, 9 martie, live. Eliminarea serii la Kanal D DCNews transmite informații-cheie din gală. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel