”BRAVO, AI STIL!”, 6 aprilie, LIVE. Concurenta ELIMINATĂ. Nominalizări ÎN PREMIERĂ

”BRAVO, AI STIL!”, 6 aprilie, LIVE. Concurenta ELIMINATĂ /// O nouă gală ”Bravo, ai stil” are loc în această seară, la Kanal D. 

”BRAVO, AI STIL!”, 6 aprilie, LIVE. Concurenta ELIMINATĂ /// Nadina, Corina, Raluca riscă eliminarea. Cu 4,2% se salvează de la eliminare Nadina. 

Raluca părăsește competiția fiind votată de doar 1,3%. Corina a primit 3,8% din voturile publicului.

”BRAVO, AI STIL!”, 6 aprilie, LIVE. Concurenta ELIMINATĂ /// Cele două concurente protejate sunt Cristina, cu 56,2%, și Irina. Cristina scapă de eliminare. 

”BRAVO, AI STIL!”, 6 aprilie, LIVE. Concurenta ELIMINATĂ /// Iată clasamentul: Cristina, Corina, Raluca sunt nominalizate pentru eliminare, iar Elena e protejată. Concurentele trebuie să facă nominalizări din rândul celorlalte concurente. 

---- 

Nadina a fost nominalizată de Elena, Bianca, Cristina P. Nadina este următoarea concurente propusă pentru eliminare. 

Bianca este nominalizarea Nadinei, Irinei. 

(w670)

”BRAVO, AI STIL!”, 6 aprilie, LIVE. Concurenta ELIMINATĂ /// Irina e următoarea concurentă. Numărul i-a fost apreciat pentru că a umplut scena. 5 de la Cătălin, 4 de la Maurice, 3 de la Raluca. 

(w670)

(w670)

”BRAVO, AI STIL!”, 6 aprilie, LIVE. Concurenta ELIMINATĂ /// Nadina este următoarea concurentă. 3 de la Maurice și Cătălin. Raluca le spune că dau note la fel. Ea a dat 4. ”Au copiat unul de la celalalt toată seara” a comentat Ilinca. 

(w670)


(w670)”BRAVO, AI STIL!”, 6 aprilie, LIVE. Concurenta ELIMINATĂ /// URMEAZĂ nominalizări! Este o premieră pentru acest sezon. 

”BRAVO, AI STIL!”, 6 aprilie, LIVE. Concurenta ELIMINATĂ /// Elena este următoarea care intră în gală. Botezatu a apreciat ținuta ca fiind una cu stil, care se încadrează temei. Și numărul ei a fost apreciat de jurați. Raluca i-a dat direct 5. Tot 5 a dat și Botezatu, dar și Maurice. 

(w670)

(w670)

”BRAVO, AI STIL!”, 6 aprilie, LIVE. Concurenta ELIMINATĂ /// Cristina P. s-a supărat pentru a luat a doua oară butonul roșu în gală. 

(w670)

(w670)

”BRAVO, AI STIL!”, 6 aprilie, LIVE. Concurenta ELIMINATĂ /// Raluca a intrat în gală pe role. ”Mie-mi place” a spus Raluca. ”Ție-ți place ce nu ne place nouă întotdeauna” i-a replicat Botezatu. Doar 2 i-a dat Maurice, 4 de la Raluca. 

(w670)

(w670)

”BRAVO, AI STIL!”, 6 aprilie, LIVE. Concurenta ELIMINATĂ /// Bianca vine cu un moment inedit a introdus mare parte a numărului într-o filmare de la bairamul Biancăi. ”Filmulețul proiectat mi s-a părut adorabil, dar ce facem cu ținuta de o pocenie rară?” a întrebat-o Maurice. ”Cel mai bun moment de până acum” a spus Raluca, dându-i nota 5: ”Mi s-a părut că ai fost fantastică”. Ea a mai luat note de 3. 

(w670)

(w670)

”BRAVO, AI STIL!”, 6 aprilie, LIVE. Concurenta ELIMINATĂ /// Bianca, Irina și Cristina sunt cele trei propuse spre eliminare în această săptămână. Jurații au avut de ales între cele trei o singură concurentă pe care s-o propună în continuare pentru eliminare. Au ales-o pe Cristina, celelalte două concurente salvându-se. 

”BRAVO, AI STIL!”, 6 aprilie, LIVE. Concurenta ELIMINATĂ /// Cristina este următoarea concurentă din gala ”Bairam”.  Raluca a apăsat butonul roșu. Concurentele o acuză că a copiat momentul Alexandrei, când a dansat pe masa juraților. 2 pe linie. 

(w670)

”BRAVO, AI STIL!”, 6 aprilie, LIVE. Concurenta ELIMINATĂ /// Cea care deschide Gala Bairam despre moda anilor `90 - 2000 este Corina. ”Nu ești suficient de creativă” i-a spus Maurice. 

(w670)

(w670)

”BRAVO, AI STIL!”, 6 aprilie, LIVE. Concurenta ELIMINATĂ /// Concurentele ”Bravo, ai stil” vor defila în cele mai stilate ținute. Sau nu! Decizia va aparține juraților, tot ei fiind și cei care au un rol important în ceea ce privește eliminarea, prin punctele pe care le dau, dar și prin stele din timpul săptămânii. 

”BRAVO, AI STIL!”, 6 aprilie, LIVE. Concurenta ELIMINATĂ /// Urmăriți, de la ora 23:00, o nouă gală eliminatorie ”Bravo, ai stil!”. DCNews transmite informații live din emisiunea de la Kanal D. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel