BRAVO, AI STIL, 16 februarie, gală ELIMINATORIE. Concurenta eliminată

Foto: Instagram Ilinca Vandici
Foto: Instagram Ilinca Vandici

BRAVO, AI STIL, 16 februarie, gală ELIMINATORIE. Concurenta eliminată În această seară, de la ora 23:00, are loc o nouă gală eliminatorie ”Bravo, ai stil!”. 

BRAVO, AI STIL, 16 februarie, gală ELIMINATORIE. Concurenta eliminată Iată clasamentul din punct de vedere al punctelor acordate de jurați: 

Valeria e pe primul loc- 23,5%, Nadina pe al doilea - 18,7%. 

Concurenta eliminată e Monica, în urma voturilor telespectatorilor. 

-----

Irina e salvată de numărul de steluțe primit. 

----- 

Nadina e salvată de punctajul din această seară, ea primind 10 puncte. 

-----

Alături de Nadina, Diana și Monica, mai este în pericol de eliminare și Irina. 

(w670)

 Alexandra este următoarea care se prezintă în fața juraților. Ea a luat note mari, de 4 și 3. 

(w670)

BRAVO, AI STIL, 16 februarie, gală ELIMINATORIE. Concurenta eliminată Silvia a fost colorată în direct. Ea a primit note mari, de 3 și 4.

(w670)

BRAVO, AI STIL, 16 februarie, gală ELIMINATORIE. Concurenta eliminată Greta este noua concurentă. Numărul ei a fost oprit de Maurice. ”Rochia e oribilă”, i-au spus Cătălin și Raluca. Ea a primit trei note de 1 și una de 2. 

(w670) 

BRAVO, AI STIL, 16 februarie, gală ELIMINATORIE. Concurenta eliminată Monica este și ea propusă spre eliminare, alături de Diana. Maurice a apreciat saltul Monicăi în plan vestimentar și din punct de vedere al momentului. A primit nota 1 de la Cătălin, două note de 2 de la Maurice și Raluca și 3 de la Amna. 

(w670)

BRAVO, AI STIL, 16 februarie, gală ELIMINATORIE. Concurenta eliminată Valeria a avut un număr la care a participat singură, dar a fost apreciat de jurați. Ea a primit cele mai mari note până acum din gală. 

(w670) 

BRAVO, AI STIL, 16 februarie, gală ELIMINATORIE. Concurenta eliminată Diana este propusă spre eliminare. Cătălin Botezatu i-a spus că i se pare că ”de o caterincă totală”, considerând că nu are ținută și că s-a zbenguit. În schimb, ceilalți jurați au apreciat a fi amuzant momentul, dar nu i-au apreciat ținuta. A primit nota 1 de la Botezatu și Maurice, 4 de la Raluca și 3 de la juratul invitat. 

(w670)

BRAVO, AI STIL, 16 februarie, gală ELIMINATORIE. Concurenta eliminată Irina este următoarea concurentă. Atât numărul ei, cât și al Ralucăi au fost oprite de Raluca Bădulescu din cauză că au implicat copii. ”Bravo, ai stil e pentru toată lumea” a spus Cătălin Botezatu. Cu toate acestea, deși părea că-i ia apărarea, Botezatu i-a dat 1, a mai primit 3 și 2. 

(w670)

BRAVO, AI STIL, 16 februarie, gală ELIMINATORIE. Concurenta eliminată Raluca a avut un număr de dans cu copii. Raluca Bădulescu a făcut-o ”înțepată” pe concurenta Raluca, după ce aceasta din urmă a asigurat-o că nu merge la o shaormerie, atunci când se referă la restaurantul unde merge ea. Cătălin i-a dat cea mai mare notă, 3. 

(w670)

BRAVO, AI STIL, 16 februarie, gală ELIMINATORIE. Concurenta eliminată Bianca este a doua concurentă intrată în gală. Cea mai mare notă e 4, primită de la Cătălin Botezatu. Raluca i-a dat 3, ca Nadinei.  

(w670)

BRAVO, AI STIL, 16 februarie, gală ELIMINATORIE. Concurenta eliminată Nadina deschide gala în pași de tango. Momentul și ținuta au fost apreciate cu momente de 2 și 3. 

(w670)

BRAVO, AI STIL, 16 februarie, gală ELIMINATORIE. Concurenta eliminată Tema este ”Culori”. 

BRAVO, AI STIL, 16 februarie, gală ELIMINATORIE. Concurenta eliminată Este o nouă gală eliminatorie ceea ce înseamnă că o concurentă va pleca acasă. Contează foarte multe aspecte în ceea ce privește eliminarea: steluțele cumulate, voturile telespectatorilor și punctele juraților. 

BRAVO, AI STIL, 16 februarie, gală ELIMINATORIE. Concurenta eliminată Ca de obicei, sunt trei concurente propuse spre eliminare în timpul săptămânii. Se va afla în fața acestui risc și cea cu cele mai puține puncte obținute în gală, cu cea mai mică notă. 

BRAVO, AI STIL, 16 februarie, gală ELIMINATORIE. Concurenta eliminată Nadina, cea mai controversată concurentă a sezonului este iar propusă spre eliminare. Ea s-a aflat în gale în fața juraților, fiind în mod repetat propusă să părăsească competiția. Datorită voturilor telespectatorilor, ea a rămas în competiție, eliminând concurente considerate puternice. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel