Brațul unei macarale s-a prăbușit peste o navă, în Portul Constanța - VIDEO

Brațul unei macarale s-a prăbușit peste o navă, în Portul Constanța  / Foto: Pixabay
Brațul unei macarale s-a prăbușit peste o navă, în Portul Constanța / Foto: Pixabay

Brațul unei macarale, cu o greutate de câteva tone, s-a prăbușit peste o navă, în Portul Constanța.

Un accident care ar fi putut avea urmări foarte grave a fost surprins de camerele de supraveghere din Portul Constanța. Brațul unei macarale de încărcat marfă s-a prăbușit peste o ambarcațiune aflată în apropiere. Din fericire, zona era pustie și nimeni nu a fost rănit, scrie Focus Press

Bratul macaralei s-a prăbușit peste o barjă chiar în timp ce opera. Potrivit unor angajați, ar fi fost vorba de o problemă tehnică, în condițiile în care utilajul a trecut recent printr-o revizie tehnică. Totuși, pentru moment nu se știe motivul exact care a stat la baza incidentului, mai ales că, în momentul în care brațul mobil s-a rupt, acesta nu era ”în sarcină”, iar cupa era goală.

Din fericire nu a fost nimeni rănit, iar în urma acestui accident doar nava a fost avariată. În cauză oamenii legii au deschis deschisă o anchetă, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor care au stat la baza producerii acestui accident. Totodată, Căpitănia Portului Constanța a amendat operatorul pentru poluarea cu uleiului din instalația hidraulică a macaralei.

Gest disperat. S-a urcat pe o macara și a amenințat că se aruncă dacă nu-și primește salariul

Un angajat al unei firme de construcții din Tulcea a recurs la un gest disperat, la sfârșitul lunii aprilie, după ce nu și-a primit salariul. Bărbatul s-a urcat pe o macara și a amenințat că se aruncă. 

Polițiștii tulceni au fost sesizați  atunci cu privire la faptul că un bărbat de 35 de ani din Tulcea s-ar fi urcat pe o macara situată în imediata apropiere a unui bloc aflat în construcție. Acesta ar fi avut intenția de a se arunca de la înălțime, în cazul în care nu își va primii salariul, a anunțat IPJ Tulcea. 

În urma sesizării, polițiștii din cadrul IPJ Tulcea, împreună cu pompieri din cadrul ISU Tulcea, s-au deplasat la fața locului, unde au purtat discuții cu bărbatul în cauză. Urmare a discuțiilor purtate, negociatorii au reușit să determine persoana în cauză să renunțe la gestul său, bărbatul coborând de pe macara. Acesta a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Tulcea, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel