Braşov. Vârstnica accidentată de o autoutilitară la Bod, împreună cu nepoţeii ei, a decedat la spital

Vârstnica accidentată pe un drum judeţean, în localitatea braşoveană Bod, a decedat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Braşov, unde a fost transportată, a informat purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, Marius Leonte. 

De asemenea, băiatul de 7 ani, şi el rănit în accident, este în continuare, internat pe secţia de Terapie Intensivă a SCJU. O fetiţă de 8 ani a decedat şi un băieţel de 7 ani şi bunica lor au ajuns la spital, după ce au fost accidentaţi de o autoutilitară, pe un drum judeţean, în localitatea braşoveană Bod.

Conform ISU Braşov, la sosirea echipajelor medicale, două ale SMURD şi unul al SAJ, fetiţa de 8 ani era inconştientă şi nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarată decedată. Femeia, care a suferit un traumatism cranio-cerebral, unul toracic şi o fractură la un picior, iar băieţelul de 7 ani, care are un traumatism cranio-cerebral şi escoriaţii la membre, au fost găsiţi conştienţi, fiind transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale.

Deşi, iniţial, fusese alertat elicopterul SMURD de la Târgu Mureş, în cele din urmă nu a fost necesară intervenţia acestuia. Conform sursei citate, din primele informaţii, se pare că femeia, împreună cu cei doi nepoţi, încercase să treacă strada, moment în care au fost surprinşi de autoutilitară.

Potrivit IPJ Braşov, şoferul acesteia, un bărbat în vârstă de 69 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili cauzele şi împrejurările producerii accidentului, a mai precizat sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel