Urs accidentat mortal pe DN 11. Două autoturisme avariate

Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ

Un urs de aproximativ 300 de kilograme a fost accidentat mortal duminică, aproape de miezul nopţii, pe DN 11, între Braşov şi Prejmer, două autoturisme care au lovit ursul fiind avariate, informează, într-un comunicat transmis luni Agerpres, purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, Alina Ivan

În data de 9.12.2018 în jurul orelor 23.20, un bărbat în vârstă de 36 de ani, cetăţean italian, care conducea un autoturism dinspre Braşov spre Prejmer, la km 140+700 m a lovit un urs de aproximativ 300 de kg care se afla pe partea carosabilă. În urma impactului ursul a ricoşat într-un alt autoturism care circula din sens opus şi care era condus de un bărbat în vârstă de 21 de ani. Animalul a decedat şi a fost predat unui reprezentant al AJVPS Braşov, potrivit sursei citate. 

Este posibil ca ursul accidentat mortal duminică seara să fie chiar cel care a apărut marţea trecută, la prânz, în zona cartierului Tractorul-Coresi din municipiul reşedinţă, de unde a fugit spre localitatea Hărman, iar spre seară a fost văzut în zona ariei protejate Dealul Lempeş, din apropierea comunei Sânpetru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel