Braşov: Tânăr de 16 ani, reţinut pentru omor

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Un adolescent de 16 ani din Braşov, care este acuzat că ar fi înjunghiat mortal un tânăr de 22 de ani, a fost reţinut luni, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă.

Conform unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru Minori şi Familie Braşov, remis presei marţi, în data de 6 ianuarie, în jurul orei 03,00, pe fondul unui conflict spontan ce a avut loc într-un imobil dezafectat din zona Coloniei Metrom din municipiul Braşov, 'inculpatul minor B.M.B. în vârstă de 16 ani a înjunghiat-o de mai multe ori cu un cuţit în zona pieptului pe victima A.M. în vârstă de 22 de ani, aceasta suferind leziuni traumatice incompatibile cu viaţa, decedând în jurul orei 05,00'.

Potrivit procurorilor, adolescentul i-ar mai fi aplicat o lovitură cu cuţitul, în zona feţei, unei alte persoane, F.L.A, care a suferit leziuni ce nu au necesitat spitalizarea. Prin ordonanţă a PTMF Braşov, luni, s-a dispus reţinerea pe o perioadă de 24 de ore a minorului B.M.B , acesta fiind cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de omor şi loviri sau alte violenţe, iar marţi, procurorul de caz a formulat propunerea de arestare preventivă a acestuia, a precizat sursa citată.

'Actele de urmărire penală în prezenta cauză s-au efectuat cu sprijinul organelor de poliţie din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Braşov şi Secţiei 4 de Poliţie din cadrul Poliţiei Municipiului Braşov', a mai precizat sursa citată, potrivit Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel