Braşov: Jumătate dintre candidaţii la titularizare au obţinut note peste 7; posturi vacante pentru 49 de specializări

Aproximativ jumătate dintre candidaţii care au participat la examenul de titularizare (49%) au obţinut note peste 7, promovabilitatea fiind în procent de 84%, a informat, luni, Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) Braşov. 

Un procent de 35% dintre candidaţi au obţinut note între 5 şi 7, iar 16% - note sub 5. S-a înregistrat şi o notă de 1, la Chimie.

Potrivit IŞJ Braşov, au fost 749 de candidaţi înscrişi, pe 49 de specializări. Dintre aceştia, 101 figurează ca absenţi, iar 83 s-au retras. Un candidat, la specializarea Psihopedagogie, a fost eliminat după ce a fost prins copiind. Rezultatele finale, după contestaţii, vor fi afişate în 30 iulie.

Candidaţii trebuie să obţină minimum nota 7 atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială la clasă în profilul postului pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare) şi minimum nota 5 atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială în profilul postului pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel