Braşov, descindere la o adresă greşită. Vela: Nu îmi cer scuze. Nu a fost o eroare, oameni buni!

Marcel Vela a fost întrebat, la audierile din Parlament, dacă îşi cere scuze, din calitate de ministrul al Afacerilor Interne, pentru cazul de la Braşov, unde mascaţii au descins la o adresă greşită, într-o locuinţă în care se afla o mamă şi cei doi copii ai săi. 

Întrebat cum explică situaţia de la Braşov şi ce face pentru ca astfel de situaţii să nu mai apară, Marcel Vela a declarat că nu are de ce să-şi ceară scuze pentru această greşeală. 

"Vreau să vă spun că nu îmi cer scuze, pentru că nu a fost o eroare a poliţiei. Este un ordin dat de magistrat exact pe această adresă. A dat un comunicat DIICOT-ul, a dat un comunicat şi Inspectoratul General de Poliţie prin Inspectoratul Judeţean. Nu a fost nicio eroare, oameni buni. La început a fost o neînţelegere şi a apărut ştirea pe flux că au intrat greşit, dar procedura a fost absolut corectă în sensul că, repet, a fost o acţiune în baza unui ordin dat de un judecător", a declarat, la audieri, Marcel Vela. 

Ce a declarat DIICOT

"Referitor la informaţiile apărute în spaţiul public cu privire la faptul că adresa la care s-a efectuat percheziţia era greşită, precizăm că mandatul de percheziţie a fost emis de către un judecator de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Braşov pentru locaţia respectivă de pe raza municipiului Braşov, constatându-se că la momentul efectuării percheziţiei persoana căutată nu mai locuia în fapt în acel imobil.

La data de 14.02.2020, Tribunalul Braşov a dispus arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile a unui număr de 3 inculpaţi, iar faţă de alţi 2 inculpaţi a dispus măsura preventivă a arestului la domiciliu.", se arată într-un comunicat al instituţiei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel